2777
2789
عنوان

بدترین گناهی که یه آدم میتونه در حق کسی کنه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 59 پست

تهمت زدن و ریختن آبروی دیگران واقعا نابخشودنیه واقعا نمیشه بخشید ... شاید اگر همه حرفاشو پس بگیره و همه جا بره اعتراف کنه و حیثیت طرف رو مثل جمع کردنه آبی ک ریخته ، دوباره برگردونه ،،، اون موقه شاید بشه بخشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله. چون این خذاست ک باعث حفظ ابرو یا ابرو رفتن کسی میشه نه ما... بهترین کار اینه که بسپاریمش ...

مثل این میمونه که بگیم ما بنده ها یک رباتیم و هیچ اختیاری در برابر اعمالمون از خودمون نداریم ... در این صورت همه پاک و بیگناهن ... نعوذبالله خدا میخاد کسی دزدی کنه یا تهمت بزنه ؟ نه والا خدا نمیخاد ... این بنده ی خداس ک ول کنه این کارا نیس 

عزیزم اگر خودت انجام دادی برو حلالیت بطلب حالا نمیخواد بحث رو باز کنی که باعث فتنه و جنگ بشه ولی تا حلالیت نگرفتی دست بر ندار پیش خدا هم توبه کن و جبران ظلمی که در حقشون کردی وبلاعکس اگر در حقت کردن ببخش تا خدا هم از تقصیرت بگذره .

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
الهی😢😢😢 دل شکستن که درست ولی بخشیدن رو میگم.نه صرفا بخاطر طرف مقابل بخاطر ارامش خودم میبخشمش وای ...

خب اره منم کینه ای نیستم ولی خیلی بد میشکنه 

😢😢❤❤❤❤❤

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

والا پنج ساله یکی نون شوهر منو برید که نون خودش افزون تر بشه

میگن خدا جای حق نشسته

روز به روز هم گردنش کلفت تر شد !!

حتما میگی صبر کن تا ببینی

اوکی پنج ساله صبر کردیم

اینقدر صبر میکنم تا بمیرم و اونوقت اون چاق و چله تر بشه 

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁