تهمت زدن و ریختن آبروی دیگران واقعا نابخشودنیه واقعا نمیشه بخشید ... شاید اگر همه حرفاشو پس بگیره و همه جا بره اعتراف کنه و حیثیت طرف رو مثل جمع کردنه آبی ک ریخته ، دوباره برگردونه ،،، اون موقه شاید بشه بخشید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بله. چون این خذاست ک باعث حفظ ابرو یا ابرو رفتن کسی میشه نه ما... بهترین کار اینه که بسپاریمش ...
مثل این میمونه که بگیم ما بنده ها یک رباتیم و هیچ اختیاری در برابر اعمالمون از خودمون نداریم ... در این صورت همه پاک و بیگناهن ... نعوذبالله خدا میخاد کسی دزدی کنه یا تهمت بزنه ؟ نه والا خدا نمیخاد ... این بنده ی خداس ک ول کنه این کارا نیس
عزیزم اگر خودت انجام دادی برو حلالیت بطلب حالا نمیخواد بحث رو باز کنی که باعث فتنه و جنگ بشه ولی تا حلالیت نگرفتی دست بر ندار پیش خدا هم توبه کن و جبران ظلمی که در حقشون کردی وبلاعکس اگر در حقت کردن ببخش تا خدا هم از تقصیرت بگذره .
واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
الهی😢😢😢 دل شکستن که درست ولی بخشیدن رو میگم.نه صرفا بخاطر طرف مقابل بخاطر ارامش خودم میبخشمش وای ...
خب اره منم کینه ای نیستم ولی خیلی بد میشکنه
😢😢❤❤❤❤❤
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته