2777
2789
عنوان

بیمه عمر؟؟

461 بازدید | 41 پست

سحرتون به خیر 

دوستانی ک بیمه عمر ثبت نام کردند اطلاعاتی دارند بدن بهم ؛این بیمه ها اطمینان هست..

همسر دخترخاله ام ثبت نام میکنه؛اگر اشتباه نکنم بیمه عمر پاسادگاد بود..میخوام پیشش ثبت نام کنم ؛بیمه بریزم ماهیانه..اعتباری هست؟

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي براي من توضيح بده بيمه عمر رو اگه ممكنه 

و اينكه چ تضميني هست؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من بیمه سامان هستم خیلی راضیم

ماهی چقد میریزی گلم؟؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
نه عزيزم اصلا به درد نميخوره. اون مبلغي كه ميگن بعد ٢٠ سال ميدن در واقع اون موقع اصلا ارزشي نداره

مثلا من الان گفتم ۳۰ ساله...

بعد اون زمان بهم انگار حقوق میدن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بیمه پاسارگاد چطوره؟؟بهش اعتبار هست؟؟

بیمه زنان خانه دارش چطوریه؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
يكي براي من توضيح بده بيمه عمر رو اگه ممكنه  و اينكه چ تضميني هست؟

از لحاظ تضميني كه مشكلي نداره ولي اصلا به صرفه نيست چون در اون زمان اون پول اصلا ارزش نداره فقط در صورت مرگ (اونم زودهنگام) به نفع خانواده ست

از لحاظ تضميني كه مشكلي نداره ولي اصلا به صرفه نيست چون در اون زمان اون پول اصلا ارزش نداره فقط در ص ...

يعني خود مبلغ پول رو ميدن بدون هيچ سودي در طي اين سالها؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ماهی چقد میریزی گلم؟؟

سالی۱۲۰۰میریزیم خاهرم کارشناسشه واقعن خوب هست الان سال پنجم بیمه ای هستم

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄
مثلا من الان گفتم ۳۰ ساله... بعد اون زمان بهم انگار حقوق میدن

اينا همه شگردهاي تبليغيه ، مثلا تصور كن الان ماهي ١٠٠ تومن بهت بدن ، ارزش داره؟ 

اون پولي كه اون موقع بهت ميدن همين حدودا ارزش داره ، نگاه نكن كه ميگه مثلا ٢٠ ميليون ماهي بهت ميدن. بايد به درصد تورم و كم شدن ارزش پول توجه كني

از لحاظ تضميني كه مشكلي نداره ولي اصلا به صرفه نيست چون در اون زمان اون پول اصلا ارزش نداره فقط در ص ...

خوبه دیگه به،نفع بچه امه😣

مگه ماهیانه،حقوق نمیده؟؟

بیمه پاسارگاد چطوره؟؟بهش اعتبار هست؟؟ بیمه زنان خانه دارش چطوریه؟

والا من کامل نپرسیدم...فقط داداشم و خانمشم نوشتن گفتن خوبه با اینکه کارمندن..

گفتن مثلا بهت حقوق میدن بعد مدت زمانی ک معلوم کردی...مثلا من الان ماهی ۵۰ یا ۳ماه ۱۵۰ گفتم میریزم..