من خودم عاشق شوهرمو زندگیمم دلم واسه روزایی که با دوستم میرفتیم بیرون و میگشتیمو فقط میخندیدیم تنگ شده😞 اینقدم خوشگل بودیم 😕 😆همه تو کفمون بودن😶😶 ولی محل هیچکس نمیدادیم😕
واسه دوست دختر داداشم.دیروز هم گریه کردم از دور دیدمش.الان۲تابچه داره.داداشم هم ازدواج کرده خانومش ب ...
خواهر نامزد منم یه نصف شب بهم پیام داد گفت از سر شب دارم گریه میکنم خیلی دلم برات تنگ شده چند شبه از دوریت نمیتونم بخوابم.منم شروع کردم گریه کردن باهاش😢😢
گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
شیوا خانم بیا بغلم که همدردیم ای خدااااااا من مامانم می خواهم😭😭
😢😢😢😢
مامانت چند وقته فوت کرذه؟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
دلم برای پسرم برای تمام لحظاتی که بارداربودم و پسرم توی وجودم بود تنگ شده حتی چیزی بیشتر از دلتنگی و بیقراری
غروب کلی گریه کردم
فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود