2777
2789
عنوان

دلتون واسه چی و یا کی تنگ شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 84 پست
خواهر نامزد منم یه نصف شب بهم پیام داد گفت از سر شب دارم گریه میکنم خیلی دلم برات تنگ شده چند شبه از ...

آخی  منم واقعا دوستش دارم شمارش هم ندارم یبار حرف بزنم باهاش.چه خواهرشوهر مهربونی داری

واسه چندسال پیش و شخصیت کاذب کاری و گوش به فرمان بودن بچه ها و اطاعت و احترام و ...

از خودم بدم اومد اه آدم انقدر از خود راضی😂😂😂

اصلا مگه کمبود دارم والله😆😔

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برای پدرم تنگ شده که الان ۶ ساله فوت کرده واقعا دلم میخاد الان پیشم بود باهم صحبت میکردیم

من پدرم چند ماهه از دست دادم فکر اینکه  منم سالها نبینمش نفس کشیدن رو برام سخت میکنه حس میکنم تاب نمیذارم این دوری و دلتنگی رو

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
آخی   منم واقعا دوستش دارم شمارش هم ندارم یبار حرف بزنم باهاش.چه خواهرشوهر مهربونی داری

متاسفانه دیگه همدیگرو نمیبینیم چون دارم جدا میشم ولی تلفنی باهم در ارتباطیم

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢

امشب خیلی دلم واسه روزهای مجردی وشادیم تنگ شده. نمیدونم با اینکه مشکل خاصی تو زندگیم ندارم ولی حس میکنم افسرده شدم، چون نه کاری دارم نه چیزی، اکثرا تو خونم حس میکنم تنهام. 

ی مدت خیلی دلتنگم اما دقیق نمیدونم دلتنگ چی!! خودش معضلی لا مصب. 

خدا به همه ومن ارامش واقعی بده. دلم میخواد واقعا از ته دل شاد باشم

من پدرم چند ماهه از دست دادم فکر اینکه  منم سالها نبینمش نفس کشیدن رو برام سخت میکنه حس میکنم ت ...

عزیزم غم از دست دادن عزیزان خیلی سخته ولی چاره ای نیست باید صبوری کرد خدا رحمتشون کنه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
عزیزم غم از دست دادن عزیزان خیلی سخته ولی چاره ای نیست باید صبوری کرد خدا رحمتشون کنه

ممنونم. واقعا خیلی خیلی سخته... از زندگی متنفرم

دلم واسه عشقم خیلییییی تنگ شده

آخه دانشجوعه 

یکهفته ست بعد از سه ماه اومده اما ندیدمش دیشبم خونشون بودیم اما خواب بود فردا هم میره

😢😢😢😢😢

کاشکی حداقل عاشقم بود