2777
2789
عنوان

دلتون واسه چی و یا کی تنگ شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 84 پست

دلم برای پدرم تنگ شده که الان ۶ ساله فوت کرده واقعا دلم میخاد الان پیشم بود باهم صحبت میکردیم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه دوست دختر داداشم.دیروز هم گریه کردم از دور دیدمش.الان۲تابچه داره.داداشم هم ازدواج کرده خانومش ب ...

خواهر نامزد منم یه نصف شب بهم پیام داد گفت از سر شب دارم گریه میکنم خیلی دلم برات تنگ شده چند شبه از دوریت نمیتونم بخوابم.منم شروع کردم گریه کردن باهاش😢😢

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
شیوا خانم بیا بغلم که همدردیم  ای خدااااااا من مامانم می خواهم😭😭

😢😢😢😢

مامانت چند وقته فوت کرذه؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

دلم برای پسرم برای تمام لحظاتی که بارداربودم و پسرم توی وجودم بود تنگ شده حتی چیزی بیشتر از دلتنگی و بیقراری 

غروب کلی گریه کردم 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود