الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
٤٠ نفر زياده، تا بخواد نوبتت بشه،يا كل وام تسويه بشه، خيلي طول ميكشه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
یعنی چهل ماه طول میکشه! اگر همه اعضا قابل اعتماد هستن یا کسی که مدیریت قرعهکشی رو به عهده داره، مسئولیتشو هم به عهده بگیره، مثلا اگر کسی قسطشو نداد، یا کنار کشید یا ... اشکالی نداره.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
یعنی چهل ماه طول میکشه! اگر همه اعضا قابل اعتماد هستن یا کسی که مدیریت قرعهکشی رو به عهده داره، مسئ ...
يعني ممكنه كسي قسطشو نده يا سهل انگاري كنه؟؟؟ من يك ماهه ازين قرعه كشيا پول گذاشتم، خوبيش اينه كه همون روز اول قرعه كشي كامل رو انجام دادن ، يعني مشخص شد نفر اول و دوم و الي آخر
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من وام بیشتر از یکسال دوست ندارم چون بخاطر تورم پول بی ارزش میشه البته اگه نفر اول دربیای خیلی عالیه ولی واقعا کسی که ۳ سال و نیم دیگه اسمش دربیاد با اون پول هیچ کاری نمیتونه بکنه با این تورم