2777
2789
عنوان

شما بودین کدوم رو انتخاب میکردین؟

202 بازدید | 22 پست

من هفته 37 بارداری هستم. دکترم 31 خرداد و 7 تیر بیمارستانه و میتونم انتخاب کنم چه روزی برم چون با آمپول فشار میخوام زایمان طبیعی کنم. همسرم تیرماهیه وخیلی صبور و خوبه. کلا دیدم و شنیدم تیرماهی ها بهتر از خردادی ها هستن. قصد توهین ندارم ولی خردادی هایی که دیدم خیلی آدمهایه جالبی نبودن. به نظرتون چه روزی برم؟ بچم خردادی باشه یا تیری؟

من کاربر قدیمی ام. دوباره باردار شدم هوس نی نی سایت کردم:))

بذار بچه زیاد بمونه

امپول فشار چرا ؟ بذار خودش بیاد

مامای خصوصی بگیر

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا این حرفها رو 

۷ تیر خطرناکه

زودتر بری بهتره

یهو درد ناجور هم نگیری تو خونه

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

میگی توهین نمیکنی ولی اخر کار خودتو میکنی؟؟

بی تربیت. یعنی چی که خردادایا ادمای جالبی نیستن

بچه باید تربیت شه چه خردادی چه تیرماهی

خودم  خردادی.  همسر   و دخترم تیر ماهی.

بچه خردادی به دنیا اوردن کار هر کسی نیست چون تربیتش کار ساده ای نیست 🙄

این چیزا خرافاته ذات انسان باید خوب باشهـ

والا من همسرم خردادیه فقط خدامیدونه چقد راضیم ازش

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
بذار بچه زیاد بمونه امپول فشار چرا ؟ بذار خودش بیاد مامای خصوصی بگیر

دکترم بیشتر از 40 هفته نمیذاره بچه بمونه. دو تایه قبلی رو هم همین کار رو کردیم. سر هفته 40 با آمپول فشار.

من تیر ماهیَم شوهرم خردادی من زیادی احساساتی و کم تحملم شوهرم زیادی مهربون و صبور درکل هردومون خ ...

ولی بیخیالِ  این چیزا شو، اصلا ربطی نداره...  هروقت دردت گرفت برو بیمارستان

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
میگی توهین نمیکنی ولی اخر کار خودتو میکنی؟؟ بی تربیت. یعنی چی که خردادایا ادمای جالبی نیستن بچه ...

گفتم اونایی که من دیدم جالب نبودن. در ضمن خودت میگی تربیت کردنش کار هر کسی نیست پس نباید آسون باشه من بچه ای میخوام که تربیتش آسون باشه