2777
2789

ما در دنیایی از پرتو ها و امواج زندگی میکنیم و استفاده از آنها روز به روز بیشتر می شود. آیا خانواده ها و علی الخصوص زنان باردار  از اثرات  گاز رادن ، اشعه ایکس  خبر دارند ؟ آیا نگران تاثیر امواج بر سلامت خود هستند ؟ آیا می دانند زنان باردار و کودکان در برابر امواج آسیب پذیر ترند ؟  چه راهکار هایی برای کاهش و یا قطع تشعشعات در نظر بگیریم ؟  چه عواملی موجب افزایش و یا کاهش تشعشعات در خانه می شود ؟ چگونه از میزان پرتو ها و امواج  آگاهی یابیم ؟

درسته و الیته دانستن سطح پرتو ها و امواج مهم است علی الخصوص برای خانم های باردار.  حداقل باید بدونه منابع تولید امواج توی خونه چیا هستند و چه منابعی از بیرون خونه وارد میشن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدانم آیا  خانم های باردار مثلا می دانند که اگه از فر مایکرویو استفاده میکنند در زمان گرم شدن غذا بهتر است از جلوی درب اون فاصله بگیرن؟  یا اینکه  مودم وای فای را حداقل در اتاق خوابشون نگذارن . یا  با مبایلشون  به خواب نرن.و...  .  اصلا آیا نزدیک خونشون دکل آنتن تلفن همراه هست یا نه ؟  من به نظرم جای این نوع آموزش ها توی کشور خالیه . 

دوستان من خودم اندازه گیری امواج خونم  را سپردم به یه شرکت  و تمام امواج خونم از ماکروفر و مودم وای فای و تلفن های همراه همه خانوادمون و تلفن بیسیم خونم و تمام لامپ های کم مصرف خونم و امواج رادن و ایکس و گاما عه خونم  و آنتن روبروی خونم که چقد امواج به خونم منتقل  میکنه  و میزان پارازیتی که به خونم میرسه را با گزارش دقیق برام اندازه گیری کردند و یه عالمه مطالب آموزنده و نکات آموزشی  و آداب کار کردن با تمام وسایلی که  امواج ازش ساطع میشه را بهم گفتن

حتی یه لباس بارداری ضد امواج توو دوران بارداری برای خانومم ازشون خریدم

لباس بارداریو جلوی چشمم تست کرد که جه چوری عمل میکنه!   موبایل رو بزاری توو لباس آنتن نمیده  و بیاری از لباس بیرون آنتن میده!من یادمه اون موقع توو مرحله تبلیغات بودن و چون ابتدای کار بود پول خیلی کمی دادم اما خیالم راحت شد چون خانومم باردار بود و خیلی نگران بودم.

امیدوارم این فرهنگ توو مملکت ما جا بیفته  و همه بدونن چقدر مهمه