2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق پروتز لبم اما میترسم فرم لبام خراب شه

وای تروخدا نکن کسایی ک پروتز میکنن خیلی مصنوعی و زشت میشن هیچ جذابیتیم نداره بنظر من ادم لبای خودش خیلی زیباترش میکنه تاژل

من ژل انجام دادم یک سال پیش زن داییم چربی انجام داد موندگاریه دوتاش تقریبا ی اندازه بود

چربی مبخوام انجام بدم ولی شیر میدم نمیدونم تنجام بدم یا نه میگن مواد بی حس کننده میزنن

چربی مبخوام انجام بدم ولی شیر میدم نمیدونم تنجام بدم یا نه میگن مواد بی حس کننده میزنن

از کدوم قسمت بدنت میخای چربی بگیری؟؟؟

مواد بی حسیش مثه امپولای دندون پزشکیه و سطحی میزنن

انجام بده بگو نیم سی سی بالا بزنن نیم سی سی پایین هم لبات خوب میشه هم تابلو نمیشی

از هزینش اطلاع دارید ؟ بنظرتون چقدر میشه هر نیم سی سی

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊