2777
2789
عنوان

ترشی میوه کسی بلده نشونم بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 26 پست

در کل ترشی های مدرن اینجوری هستن دیگه مثل ترشی های مامان هامون ترش و سرکه ای نیستن .ابش غلیظ تره و درصد کمی سرکه داره .روغن زیتون یا کنجد داره .توش چند حبه سیر تازه هم بنداز .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقدار سرکه ای که مواد و باهاش میجوشونی کم باشه . سرکه سفید بی بو استفاده کن .بیشترش باید روغنی جات باشه .راستی این ترشی چون اول میپزی بعد دو روز قابل خوردنه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
در کل ترشی های مدرن اینجوری هستن دیگه مثل ترشی های مامان هامون ترش و سرکه ای نیستن .ابش غلیظ تره و د ...

توی اون ترشی ذرت درسته اما خیلی کوچولوبودن قارچ رو کوچولو درسته انداخته بود نخودفرنگی ام داشت ازاوذرتا ازکجابایدپیداکنم؟

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
توی اون ترشی ذرت درسته اما خیلی کوچولوبودن قارچ رو کوچولو درسته انداخته بود نخودفرنگی ام داشت ازاوذر ...

اهان بهش میگن بیبی کورن اون ذرت کوچولو ها .من تو هایپر ها دیدم بصورت کنسروی میفروشن .

قارچ هم اگه سایز ریز پیدا کردی درسته بنداز منم درسته میندازم قارچ هارو .فله ای بگیر که ریز بشه پیدا کرد 

نخود فرنگی هم سلیقه ای هست .من دوست نداشتم بریزم .ولی فریز شده توی هایپر ها هست اگه نبود کنسروشو بگیر 

اهان بهش میگن بیبی کورن اون ذرت کوچولو ها .من تو هایپر ها دیدم بصورت کنسروی میفروشن . قارچ هم اگه س ...

آها دست گلت دردنکنه فدات شم حتما سوال. داشتم ازت میپرسم

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

من همدان زندگی میکنم خودم همدانی نیستم.نمیدونم  از سلیقه خانومای همدانی میدونید یا نه!ولی حسابی کدبانو و باسلیقه هستن.

انواع ترشیجات و مرباهارو من اینجا دیدم و امتحان کردم عالیه....البته خودمم شروع کردم به درست کردنشون مثلا ترشی میوه واقعا میوه داره توش....سیب.هلو.هلو انجیلی.گلابی.انبه.اناناس.برگه زرد آلو....یه ترشی خوشرنگ با یه طعم هالی و ملس😋