2789
اره اینم همینجوریه خودش اهل کلاس گذاشتن خیلی نیست یه ذره میذاره اما نه خیلی ولی اطرافیان خیلی میبرنش ...

وای اسمش میاد کهیر میزنم 

انقد گفتنا ازش متنفررم با بچه های فوضول

حانیه، حانا😁, کاترین اشتون 😎😎😎
وای اسمش میاد کهیر میزنم  انقد گفتنا ازش متنفررم با بچه های فوضول

اره ادم بدتر متنفر میشه اصلا نباید واسه عروس یا داماد از یکی خیلی تعریف کرد یا یکو خورد کرد ذهنیت بد میسازن واسمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره ادم بدتر متنفر میشه اصلا نباید واسه عروس یا داماد از یکی خیلی تعریف کرد یا یکو خورد کرد ذهنیت بد ...

منم انقد دگ گفتن خاله امنه خاله امنه ازش بدم اومده، بعد ازوناس ک باهات احساس راحتی میکنه، هر هفته خونه مادرشوهرمم به درک، مادرشوهر زنگ میزنه خاله امنه اومده شما بیاین، بعد خبر بده بد نیست ک سر شام پا میشه ی ظرف فلافل اماده ها میاره میگه بچه ها گفتن بریم خونه فلانی، اون سری من به شوهرم گفتم خونه مادرت با خونه ما فاصله ای نداره تو مسیر اولتره ، مگه ما خودمون خونه زندگی نداریم اونا میان اونجا ما بریم دیدنشون 

حانیه، حانا😁, کاترین اشتون 😎😎😎
بیا بگو عزیزم الان پدرشوهرم اومد خونه مادرشوهرم پرید جلوش که فلانی اومده اینجا با شوق مثلا انگار کی ...

گفتم عزیزم، همون که گفتم خانمه خیلی ایراد می گیره ، شما ظاهراً فکر کردی من عمه شوهرتونو می گم ...

جالبه با شوق 😁😁😁

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊