2777
2789
عنوان

میزان اعتماد به آزمایش خون بارداری

231 بازدید | 14 پست

ده روز از موعد پری میگذره اما هنوز نشدم دو بار از خون دادم اخریش همین امروز بود که جواب منفی بود تا الان ده تا هم بی بی چک گذاشتم اما منفی هست البته بگم یه رابطه مشکوک هم داشتم اما حدودا برای سه هفته یا چهارهفته پیش بوده این موضوع برای همین شک دارم باردارم یا نه اصلا امکان نداشت پری من عقب بیوفته اخه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفیه برو دکتر ببین چراعقب زدی

ممنونم ازت خیلی دلدرد های پریودی دارم و احساس میکنم اصلا پریودم انقدز دلدردم زیاد شده هنش میگم نکنه باردار باشم آز خون نشون نداده باشه

ممنونم ازت خیلی دلدرد های پریودی دارم و احساس میکنم اصلا پریودم انقدز دلدردم زیاد شده هنش میگم نکنه ...

نه ازمایش خون وقتی باانقد از عقب زدنت منفیه یعنی باردار نیستی احتمالا از استرسه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
از خونتم منفی بوده? چند روزه عقب انداختی?

اجی دقیقا 13یا14این ماه بایدمیشدم دیگ

اما یک هفتس ک اومدم قهر

پرخاشگر وعصبی شدم ازخانوادم

علایم پری رودارم

کمردرد شدید

دارچبن خوردم

بی بی منفی بود تا امروزم پری نشدم

چیکارکنم

اره یعنی اگه طبیعی جلوگیری میکنی یا اینکه کاندوم پاره یا سوراخ بوده باشه و قرص اورژانس نخورده باشی

اخه ماه های قبل نزدیک داشتیم وجلوگیری نکردیم

اما باردار نشدم

اخه چرا این ماهی ک میخوام طلاق بگیرم😢😢😢😢