دختر 9 ماهم ساعت 1.5 خوابید و هر نیم ساعت داره بیدار میشه گریه میکنه و تا بغل میکنم خوابش میبره درجا. دوباره میزارم رو تخت باز نیم ساعت دیگه همینه. تا 2-3 سات اول که میخوابه اینجوریه. تو بعضی از بیدار شدناشم شیر میخوره تو بعضی از بیدار شدناش شیرم نمیخواد. هر روزم سر یه ساعتی میخوابه و اغلب تا 2 بیداره. پیش خودمم میزارم میخوابه. اگه بگم نفخه که چیزی ندیدم ازش و هروقتم نفخ داره احساس میکنم راحت اینکارو میکنه.فکر نمی کنم رفلاکس پنهان باشه چون علایمی نظیر غذا تو دهن آوردن نداره یا اینکه خوب شیر میخوره.دیروزم ساعت 4 صب تا 6 صب بیدار شده بود و بازی میکرد و میخندید. گاهی اینجوری هم میشه .ینی نیمه شب بیدار میشه و سرحال بازی میکنه و بعد از چن ساعت میخوابه.خوشال میشم نظرتونو بدونم و راهنمایی بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش تجربه ای ندارمپسرم جز موقع دندون دراوردن خوابش معمولا تنظیم بود شبا خاموش میکنی چراغار ...
بیدار میشه گریه میکنه. بغلش میکنم و به جای اینکه یا شیر بخوره یا باز چشماشو ببنده؛ چشماشو کامل باز میکنه و با مشت میزنه تو صورتم و موهامو میکشه و میخنده.لگد پرت میکنه که ینی بزارم زمین. میزارم زمین می بینم 4 دست و پا راه میره این طرف و اون طرف. انگاری که روز شده باشه. اینقد تو تاریکی ادامه میده تا مجبور میشم چراغو روشن میکنم.
راستش تجربه ای ندارمپسرم جز موقع دندون دراوردن خوابش معمولا تنظیم بود شبا خاموش میکنی چراغار ...
کلا اذیت گر بوده. 3-4 ماه که کولیک داشت و شب و روزش جابجا بود. بعدشم که دو ماه خوب بود و از 6 ماهگی تا الان که 9 ماهش شده این مدلیه. ممکنه دندون باشه. اما پسر شما هم دندون داشت در می اورد اینجوری شده بودد؟؟؟