2777
2789
عنوان

مامانا چرا بچم اینجویه؟؟

193 بازدید | 14 پست

دختر 9 ماهم ساعت 1.5 خوابید و هر نیم ساعت داره بیدار میشه گریه میکنه و تا بغل میکنم خوابش میبره درجا. دوباره میزارم رو تخت باز نیم ساعت دیگه همینه. تا 2-3 سات اول که میخوابه اینجوریه. تو بعضی از بیدار شدناشم شیر میخوره تو بعضی از بیدار شدناش شیرم نمیخواد. هر روزم سر یه ساعتی میخوابه و اغلب تا 2 بیداره. پیش خودمم میزارم میخوابه. اگه بگم نفخه که چیزی ندیدم ازش و هروقتم نفخ داره احساس میکنم راحت اینکارو میکنه.فکر نمی کنم رفلاکس پنهان باشه چون علایمی نظیر غذا تو دهن آوردن نداره یا اینکه خوب شیر میخوره.دیروزم ساعت 4 صب تا 6 صب بیدار شده بود و بازی میکرد و میخندید. گاهی اینجوری هم میشه .ینی نیمه شب بیدار میشه و سرحال بازی میکنه و بعد از چن ساعت میخوابه.خوشال میشم نظرتونو بدونم و راهنمایی بشم

خدا کنار ماست🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش تجربه ای ندارم‌پسرم جز موقع دندون دراوردن خوابش معمولا تنظیم بود 

شبا خاموش میکنی چراغارو سر جاش میذاری و خودتم میخوابی؟

چجوری بیدار میشه بازی میکنه

یا رفلاکس پنهانه یا دندون درمیاره برا تشخیص رفلاکس پنهان سونوگرافی باید انجام داد

ممنون مهربون. ممکنه برا دندون باشه؟کلا یه دندون داره که تاجش در اومده فقط

خدا کنار ماست🌸
ممنون مهربون. ممکنه برا دندون باشه؟کلا یه دندون داره که تاجش در اومده فقط

بله گلم....دندون درآوردنی هم اینجوری میشه 

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
راستش تجربه ای ندارم‌پسرم جز موقع دندون دراوردن خوابش معمولا تنظیم بود  شبا خاموش میکنی چراغار ...

بیدار میشه گریه میکنه. بغلش میکنم و به جای اینکه یا شیر بخوره یا باز چشماشو ببنده؛ چشماشو کامل باز میکنه و با مشت میزنه تو صورتم و موهامو میکشه و میخنده.لگد پرت میکنه که ینی بزارم زمین. میزارم زمین می بینم 4 دست و پا راه میره این طرف و اون طرف. انگاری که روز شده باشه. اینقد تو تاریکی ادامه میده تا مجبور میشم چراغو روشن میکنم.

خدا کنار ماست🌸
راستش تجربه ای ندارم‌پسرم جز موقع دندون دراوردن خوابش معمولا تنظیم بود  شبا خاموش میکنی چراغار ...

کلا اذیت گر بوده. 3-4 ماه که کولیک داشت و شب و روزش جابجا بود. بعدشم که دو ماه خوب  بود و از 6 ماهگی تا الان که 9 ماهش  شده این مدلیه. ممکنه دندون باشه. اما پسر شما هم دندون داشت در می اورد اینجوری شده بودد؟؟؟

خدا کنار ماست🌸
بیدار میشه گریه میکنه. بغلش میکنم و به جای اینکه یا شیر بخوره یا باز چشماشو ببنده؛ چشماشو کامل باز م ...

ای جان چه بامزه است😍

منم بچه رو به حال خودش گذاشته بودم بعدش مامانم دعوام کرد که چه وضعیه بیدار شد هم تو بخواب باهاش راه نیا که تنظیم شه تو سه ماهگی درست شد شکر خدا 

پسر دومم هم ۴۰ روزشه روزا اذیت میکنه اما شبا یکسره خوابه هر دو سه ساعت شیر میخوره باز میخوابه 

کلا اذیت گر بوده. 3-4 ماه که کولیک داشت و شب و روزش جابجا بود. بعدشم که دو ماه خوب  بود و از 6 ...

موقع دندون خیلی زیاد اذیت میکرد حتی دندون های اسیارو تو یه سال و نیمگی بیخواب میشدیم منو خودش

ای جان چه بامزه است😍 منم بچه رو به حال خودش گذاشته بودم بعدش مامانم دعوام کرد که چه وضعیه بیدار شد ...

آره دیگه با مزست. فقط  وقتی آدم چشماش سنگین شده و خوابش میاد بچه اینجوری میکنه ادم می مونه بخنده یا گریه کنه

خدا کنار ماست🌸
ای جان چه بامزه است😍 منم بچه رو به حال خودش گذاشته بودم بعدش مامانم دعوام کرد که چه وضعیه بیدار شد ...

بهش بی محلی بشه که خونه رو میزاره رو سرش . باید همگام بشیم باهاش!

خدا کنار ماست🌸
موقع دندون خیلی زیاد اذیت میکرد حتی دندون های اسیارو تو یه سال و نیمگی بیخواب میشدیم منو خودش

پس من حالا حالا ها درگیر خواهم بود با دندونای این  بی دندون!

خدا کنار ماست🌸