2777
2789
عنوان

بیهوش شدن کودک از گریه شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا تو این شرایط سفر رفتنت  چی بود بلاخره هر جا که باشی درسته مطب نیست اما اورژانس که ه ...

عزیزم من اینجا بودم که این اتفاق افتاد دکترم خواستم ببرم فقط پزشک عمومی بود وگرنه پام برسه تهران یه لحظه ام صبر نمیکنم میرم دکتر

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
عزیزم من اینجا بودم که این اتفاق افتاد دکترم خواستم ببرم فقط پزشک عمومی بود وگرنه پام برسه تهران یه ...

همین الان برگرد یه راست ببرش بیمارستان کسری یا کودکان تهران بیست و چهار ساعته متخصص اطفال شیفت دارن یه چیزی میدونم که میگم .

سی ثانیه؟من پسرم نیم ساعت تو اغما بود اصن وضع بدی بودی گفتم دیگه بر نمیکرده پیشم دور از جونش

چرا اینطوری شد دکتر دلیلشو چی گفت

میدونم چی کشیدی عزیزم واسه منم این اتفاق که افتاد مردم زنده شدم گفتم بچم از دستم رفت

حالم اصلا خوب نیست خیلی وحشتناک بود

همین الان برگرد یه راست ببرش بیمارستان کسری یا کودکان تهران بیست و چهار ساعته متخصص اطفال شیفت دارن ...

بخدا میخوام برگردم ولی شمالم خیلی خیلی ترافیکه نمیشه برگشت میشه دلیلشو بگی چرا میگی حتما امشب ببرم خواهش میکنم بگو بهم

چرا اینطوری شد دکتر دلیلشو چی گفت

دلیل خاصی نداره گفت ریسه از گریه است ویه چیز شایعست و تو سن چهار پنج سالگی از سرشون میفته اگه الان حالش خوبه مث همیشه نمیخواد عجله کنی واسه بردن به دکتر

هعی روزگار پشمالو ؛)

هر وقت گریه ش گرفت و شدید شد احساس کردی میخواد ریسه بره باسنش رو محکم فشار بده مثل نیشگون بزرگ ولی سفت. هر وقت بدگشتی ببرش دکتر نزار این ریسه رفتن روش بمونه.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
هر وقت گریه ش گرفت و شدید شد احساس کردی میخواد ریسه بره باسنش رو محکم فشار بده مثل نیشگون بزرگ ولی س ...

مرسی عزیزم از راهنماییتتتت

بخدا میخوام برگردم ولی شمالم خیلی خیلی ترافیکه نمیشه برگشت میشه دلیلشو بگی چرا میگی حتما امشب ببرم خ ...

نمیخوام بترسونتمت عزیزم ولی گفتم که پست قبل دختر من فقط بی حس شد حتی به هوش بود ولی سریع بستریش کردن و انواع بررسی ها رو شروع کردن گفتن امکان خون نرسیدن تو همون چند ثانیه هم به مغزش هست