خانما ترخدا بیایین کسی بوده بچه اش اینطوریه بشه از گریه زیاد بیهوش بشه دارم سکته میکنم از ناراحتی اومدم مسافرت فردام تعطیله وگرنه همین الان میبردم دکتر ترخدا اگه تو اطرافتون همچین چیزی بوده بیایین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلیل خاصی نداره گفت ریسه از گریه است ویه چیز شایعست و تو سن چهار پنج سالگی از سرشون میفته اگه الان حالش خوبه مث همیشه نمیخواد عجله کنی واسه بردن به دکتر
هر وقت گریه ش گرفت و شدید شد احساس کردی میخواد ریسه بره باسنش رو محکم فشار بده مثل نیشگون بزرگ ولی سفت. هر وقت بدگشتی ببرش دکتر نزار این ریسه رفتن روش بمونه.
نمیخوام بترسونتمت عزیزم ولی گفتم که پست قبل دختر من فقط بی حس شد حتی به هوش بود ولی سریع بستریش کردن و انواع بررسی ها رو شروع کردن گفتن امکان خون نرسیدن تو همون چند ثانیه هم به مغزش هست