2777
2789
عنوان

بیهوش شدن کودک از گریه شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 45 پست

فقط این مواقع که دیدی یهو زد زیر گریه سعی کنه نترسی چون اگه چهرتو ببینه ترسیدی و جیغ جیغ راه بندازی میترسه فک میکنه اتفاقی افتاده دیگه نمیزنه زیر گریه نفسش بند میاد 

رو صورتش اب نپاش به هیچ وج ممکنه بهش شک وارد شه و اکسیژن به مغزش نرسه 

بخوابونش و باهاش حرف بزن سعی کن گریه واسه چیزای الکی نکنه درکل چیزی نیس بیشتر تو پسر بچه ها زیاده

هعی روزگار پشمالو ؛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش پیچ خورد

الآن چطوره بچه؟ خیلی مراقبش باش حتما برگشتی شهرتون یه دکتر ببرش خدای نکرده آسیبی بهش وارد نشده باشه چون ریسه باعث میشه اکسیژن برای مدتی به مغزش نرسه.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
الآن چطوره بچه؟ خیلی مراقبش باش حتما برگشتی شهرتون یه دکتر ببرش خدای نکرده آسیبی بهش وارد نشده باشه ...

واییییی دارم سکته میکنم خدایا 

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
پسرمن اینجوری بود ۳ماهش بودا کریه میکرد بعدشم تو بغلم عین بیهوش شدها می افتاد و میخابید و هععععع هعع ...

الان بهتر شده؟

عزیزم حالا تو این شرایط سفر رفتنت 

چی بود بلاخره هر جا که باشی درسته مطب نیست اما اورژانس که هست خیلی دلت بزرگه .دختر من یه بار از سر لجبازی و گریه شدید بی حس شد انواع و اقسام ام آر آی و سی تی اسکن و آزمایشاتش کردن که ببینن اسیبی به مغز خورده یا نه

پسر من بهش میگن ریسه رفتن از گریه یه بار بیهوش شد ولی چشماش باز بود فقط اطراف نگاه میکرد و سنگین شده ...

اصلا یادم نمیرههه اون صحنه رو 

فقط این مواقع که دیدی یهو زد زیر گریه سعی کنه نترسی چون اگه چهرتو ببینه ترسیدی و جیغ جیغ راه بندازی ...

دقیقا همه ی اینکارا رو انجام دادم😔😔😔