2777
2789

تفاوت با خانواده وقتى دارى به ذهنت ميرسه ازدواج كنى ولى وقتى بايد با كسى ازدواج كنى كه خانواده قبولش داره يعنى بازم شبيه اوناس..يعنى بازم تفاوت..پس من دختر،كى اون طورى كه ميخوام زندگى كنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه منظورت میشم....تو ایران کلا دخترا آدم حساب نیستن‌....تو خونه ی پدر طبق نظر پدر.....تو خونه ی شوهر طبق نظر همسر

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

تو رو خدا اندکی تفکر بنمایید بعد استدلال کنید

اخه وقتی قراره خانواده کسی رو قبول داشته باشن از این نظره که سالم باشه اهل خلاف نباشه و بدونن توان خوشبخت کردن دخترشونو داره

کی گفته اینا یعنی شبیه خانواده بودن؟ 

بعدشم شما که دختر خانواده ای به قول خودت باهاشون تفاوت داری 

یه نفر غریبه چطوری باید شبیهشون باشه؟

... 🌱

متوجه شدم کاملا...خیلی سخته...باید کسی رو پیدا کنی ک تفکر خودش شبیه تو باشه ولی خانوادش شبیه خانوادت باشن تا بپذیرنش ولی خودتون دوتا راه خودتونو برین...ما تو فامیل نزدیک داریم اینجور ازدواجو

بخاطر اختلاف با خونوادت ازدواج نکن ک مثلا راحت شی بچه بازی ک نیس

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍