2777
2789
عنوان

میشه لطفاااا بیاید کارتون دارم 🙏

189 بازدید | 33 پست

بچه ها شوهراتون تو روزای تعطیل چه قدر میخوابن ؟شوهر من تا ساعت یک دو خوابه بعد بیدارمیشه صبحانه و ناهارشو میخوره ومیخوابه اخه چرا باید این همه بخوابه بخدا انقدر حرص میخورم اصلا دوست ندارم این همه بخوابه یعنی اصلا منو پسرم براش هیچ اهمیتی نداریم😔 بهش هم که میگم نخواب میگه تو حساسی یه روز تو هفته تعطیلیم نمیزاری بخوابم همکارام همه میگن ماهم مبخوابیم تو روز تعطیل😑 آقا میخوابه تا بعد ازظهر بعد بیدار میشه دوش میگیره میگه مثلا پاشو بریم فلان جا بخاطر پسرم میرم نمیخوام لجبازی کنم اما از این کار شوهرم خیلیی ناراحتم ؛ بنظرتون حق با منه یا شوهرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم شبش دیرمیخوابیم روزتعطیلم دیربیدارمیشیم،ولی اگه پسرم زودبیداربشه مجبوریم بیداربشیم

ولی دوروزپیش هنسرم سرشم دردمیکرد۲ظهربیدارشد،کاریش هم ندارم خب نیازداره میخوابه دیگه

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

وقتی شاغل باشی مجبور شی شیش صب پاشی بری سرکار تا ظهر 

آرزوت میشه یه روز بیکاری که از صب تا شب فقطططط بخوابی به جبران همه ی کمبود خوابت

بعدم عصر میبرتون بیرون و باهاتون تفریح میکنه ینی بهتون اهمیت میده

دیگه چی میخوای ازش؟

الکی واسه خودتون مسئله و مشکل درست میکنیناااا