2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چيه؟

شب احیاست😞😟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

منم دارم از غصه دق میکنم

حتی احیاهم نتونستم برم

انقدر از درون داغونم مه صورتم مثل حالت تاول تاول شده.انقدر دارم از درون میسوزم

بعد چهار سال و نیم انتظار،نمیدونم چرا انقدر امید داشتم که این ماه باردارم ولی لک دیدم و با پرویی بازم بی بی گذاشتم و باااااازم منفی

خدامن طاقت ندارم

حدااقل خودتو ،امید به خودتو ازم نگیر

من دیگه هیچی ندارم

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
منم دارم از غصه دق میکنم حتی احیاهم نتونستم برم انقدر از درون داغونم مه صورتم مثل حالت تاول تاول ش ...

از ته دل دعا میکنم که به زودی باردار شی یه کوچولوی سالم خدا بهت بده عزیزم.

🌸❤🌸دخترم آیندم با تو دیدنیه🌸❤🌸
حالا دلش كرفته همش عزا و گريه كه نميشه

شب قدره عزیزم  این‌چه حرفیه میزنی ....ماه رمصون فرق داره اونم ک شب احیاست😘

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
از ته دل دعا میکنم که به زودی باردار شی یه کوچولوی سالم خدا بهت بده عزیزم.

ممنونم😍😭   اشکم در اومد

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
فیلم ببین البته اگه اهلش هستی. پاشو یه چیزی بخور. یا کتاب بخوون

نمیتونم

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

عزیزم مشکلت چیه؟بگو شاید تونستیم کمکت کنیم

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات