2777
2789
عنوان

شغل شوهرم

975 بازدید | 32 پست

بچه ها شوهرم شغلش طوریه که با خانم ها سر کار داره خسته شدم همش با خانم های دیگه با مهربونی و خوبی حرف میزنه  همش میگم الان دختر رفت پیشش نکنه نگاشون کنه ماشاالله خانوم ها دیگه چیزی به اسم حجاب ندارن همه بی حجاب هستن طوری لباس میپوشن که ما که زن هستیم نگاشتن میکنیم چه برسه به مردا بخدا از زندگی خسته شدم

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 

خراب بودن دخترا ربطی به پوشش نداره اونا اگه نخوان هیچی نمیشه.دعا کن بدذات نباشن

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی منفی جذب نکن قبل ازدواج هم حتما شغلش همین بوده و پذیرفتین بعدم ذات مرد باید درست باشه گلم وگرنه مردای هرزه واسشون فرق نداره شغلشون چی باشه دختر تو خیابون ریخته

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

فکرشو نکن.خودت خوب باش .

منم شوهرم با دخترای زیادی در ارتباطه به خاطر کارش.

حساس نیستم.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
خراب بودن دخترا ربطی به پوشش نداره اونا اگه نخوان هیچی نمیشه.دعا کن بدذات نباشن

درسته ..ولی دل خود مرد بره چی؟؟؟ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

من اصلا حساس نیستم.چون به شوهرم اطمینان دارم و اعتقاد دارم ادم باید ذاتش پاک باشه.وگرنه مرد رو توی قفس هم بذاری کار خودشو میکنه

به هرحال توی جامعه هست..

شما هم اگه همسرت پاک بوده تا حالا و اهل این چیزا نیس الکی حساس نباش

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

خخخخخ شوهرمنم شغلش همینطوریه تومحل کارم الزامیه ک کت وشلواربپوشن

بعدتیپ میزنه میشینه پشت میزیه عالمه ام دختروزن میان تومحل کارشون....منم حساسم ولی خب دیگ جیکارکنم نمیتونم دوربین بزارم اونجایکثره چکش کنم ک یه بارم بیشترنرفتم محل کارش

خودش اگ ادم باشهدخیانت نمیکنه...