2777
2789
عنوان

سوسنم بیاید بچه ها😞

3779 بازدید | 57 پست

اولا اینکه اصلا باورم نمیشه الان اومدم دارم مشکلمو میگم چون به همه میگفتم گفتن مشکل تو نی نی سایت کار اشتباهی ولی واقعا الان مستاصل شدم نمیدونم چیکار کنم 

دوم اینکه قول میدم سریع بنویسم براتون

سوم اینکه نمیخوام پربازدید بشم 😐

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

بگو عزیزم   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۴ ساله ازدواج کردم سن خودمو و شوهرم خیلی کم بود ازدواج کردیم 

اوایل عقد من خیلییی بچه بازی در میاوردم عصبانی میشدم هیچی حالیم نمیشد هرچی از دهنم در میومد میگفتم به شوهرم خلاصه کلا خیلی بچه بازی داشتم

کم کم رفته رفته خوب شدم شوهرمم خوب بود مشکلی نداشتیم 

اینم بگم شوهر من فرزند طلاقه و واقعا تو خیلی چیزا کمبود داره و به شدتم وابستمه 

خوب بودیم تو زندگی بعضی جاها واقعا کم میاوردم از حساسیت و کمبودای شوهرم ولی کلا خوب بود زندگیمون 

خبببب

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

🙃

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

تا اینکه مادر شوهرم زد زیر قولی که به شوهرم برا سربازیش داده بود و ازدواج کرد و شوهرم مجبور شد بره سربازی 

و طی دوره سربازیش مادرشوهرم دوباره طلاق گرفت😐

بعد دوباره شوهرم رفت دنبال کارای معافیتش مشکلات ما دقیقا از بهمن سال پیش شروع شد

که سربازیش معاف شد 

کارشو از دست داد و پولی نداشتیم و خیلی اوضاع سختی بود شوهرمم به شدت استرسی هست از اونور کلا زندگی پدرشو شوهر من میچرخونه و تصمیم میگیره چون اصلا پدر شوهرم متاسفانه عرضه اینکه تصمیم بگیره نداره بعد پدرشوهر و مادرشوهر جدیدمم همش بحث داشتن مشکلات اونا هم بود 

خواهرشم متاسفانه با یکی دوس شده بود همسرم فهمیده بو مشکل اونم اضافه شد 

و خب طبیعتا خیلی بهونه گیر شده بود خیلی اذیت میکرد منم خیلی سختم بود بعضی وقتا غرم میزدم سرش راستش ولی خب تحمل میکردم رفتاراشو 

خدارو شکر تموم شد قصه مابسر رسید کولاغه بخونش نرسید

😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

تا اینکه رفت دنبال و مغازه زد سه تا کلا خودشو تو یک ماه انچنان درگیر کار کرد که از اونور بوم افتاد باز 

از یک طرف خوشحال بودم از طرف دیگه یک رفتارایی تازگی از خودش نشون میده اصلا درمونده شدم واقعا 

مثلا سر چیزای الکی انقدر بهونه میگیره و بزرگش مبکنه بعدشم شروع میکنه سر همون چیزا دعوا کردن و داد زدن میگه تو حق نداری جواب بدی بزار اروم شدم حرف بزن ولی هرچی خودش میخواد میگه 

من هی تحمل میکردم جواب نمیدادم یا هی خودم میرفتم جلو معذرت خواهی 

ولی چند بار اخیر هی تو حرفاش تو عصبانیت میگفت دیگه نمیخوامت  و این حرفا 

پریروز  باغ افطاری دعوت بودیم ایشون نگفته بود بهم به من گفت خونه 

بعد زنگ زد ساعت ۵ حاضر بلش میخوایم بریم گفتم ا چرا نگفتی باغه جادر اتو کنم یک هو شروع کردن دعوا کردن که تو چرا به من میگی چرا نگفتی باغه بیخود میکنی اینو میگی 😐 اصلا ماتم برد 

بعد بیرون بود پیام دادم نمیام من خودت برو