2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک وعده صبحانه که گاهی فرنی گاهی زرده تخم مرغ به همراه خرما گاهی هم که حال اشپزی ندارم ساقه طلایی با شیر

بعلاوه ناهار و شام که شامل انواع سوپ هست دیگه میکس میکنم البته غلیظ هست خیلی در حد الویه میشه دیگه سوپ نمیشه گفت بهش

شکرت که می گویم شکرت

استارتر ، من فرنی میدم ، اب میدم ، شیر موز ، اب هویج ، اب میوه ، شیر گاو ، شیر خشک ، بیسکوییت مادر رو تو شیر له میکنم میدم ، زرده تخم مرغ و سیب زمینی با کرررره ، فرنی با ارد برنج ، سرلاک جوانه گندم ، ی تیکا از مرغو با بابش له له میکنم میدم میخووووووره 😊😊😊

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

استارتر با عرض پوزش 😊 

میشه خانوما بگید چطور میتونم تاپیک های خودمو ببینم 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
سرلاک فرنی وحریره با سوپ وموز، سیب وبعض وقت ها از غذا مون میدم 4بار اگه وقت کنم بیشتر وقت ها نمی خور ...

من يه بار در ميون شير ميدم و غذا با فاصله سه ساعت ولي هركاري ميكنم به زور به سه وعده ميرسه

بچه منم تو ماهگی هست فقط سوپ میخوره. نهایت دو بار در روز سوپ می خوره. هر بار یه پیاله. بقیشو شیر مادر می خوره. یه دوندون داره. چیز دیگه که نمی تونه بخوره. امروز همون سوپم نمی خوره. فرنی میخورد قبلنا که دیگه دوست نداره. سیب زمینی و تخم  مرغ و اینا حتی اگه میکس می کنم نمی خوره. لذا هرچی که لازم هسا بخوزه میریزم تو سپش. به قول سایر کاربرا سوپه در حد الویه غلیظ درست میکنم/اما تو کارت واکسن نوشته که روزی باید 4 وعده غذا بدیم!

خدا کنار ماست🌸

سوپ من: سیب زمینی- پیاز-گوجه-تخم مرغ-هویج-جعفری و گشنیز-گوشت مرغ-کمی عدس و برنج و رشته سوپ-و گاهی توش کره میریزم.گاهی هم نمیریزم. اینا میپزه و آخرش میکس می کنم میدم میخوره

خدا کنار ماست🌸