2777
2789
عنوان

خانمهایی که لیزر کردین

100 بازدید | 9 پست

میشه بگین راضی هستید دیگه کامل مو در نمیاد یا کم شده بعد پوستتون هم بهتر شده یا نه فرقی نکرده بعضیا  میگن بعد لیزر پوست کاملا صاف میشه درسته 

پوست صاف میشه

چون مو نداره

موی زیر پوستی هم نداره ک پستی و بلندی پیدا کنه دیگه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم دون دونایی که بعضیها رو ساق دست و پاشون دارن اونا هم از بین میره 

قبل از لیزر کردن

حتما برید با مشاور اون مرکز لیزر صحبت کنید 

راهنمایی تون میکنه ؛ چون پوستتونو  می بینه 

و تشخیص میده  روی پوست شما لیزر موثره یا نه

اگر مشکل هورمونی نداشته باشید

پوستتونم سفید و موهای مشکی باشه؛ انشاالله جواب میگیرید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من الان تو دوره زیر گردن هستم.بی نهایت راضی هستم.از اسفند تاحالا در نیومده.البته باید هرماه بری ولی من ۳ ماهه نرفتم چون در نمیاد لامصب😁

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین

منم تازه یه جلسه رفتم ! اما بقیه خیلی راضین . بچه ها از جلسه چندم آدم نتیجه میگیره؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍