2777
2789
عنوان

لوبیا قرمز

13036 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.چرا من وقتی لوبیا قرمزو خیس میکنم و بعد میپزم دیگه لوبیا قرمز نیست تبدیل میشه به لوبیا سفید.تو قرمه سبزی هم میریزم رنگ قرمز نداره.هر جا قورمه سبزی خوردم لوبیاش قرمز و درشت بوده مال من چرا اینطوری میشه

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جادویی هستین 😆

احتمالا رنگش صورای روشن میشه طبیعیه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

منم لوبیاهامو ک میخیسونم رنگ میده آبشو قرمز میکنه ولی ن اینجور ک رنگش بره توی قورمه سبزی میریزم بازم قرمزه 

همیشه لوبیاهات همینجوری بوده ؟ شاید اینایی ک الان داری کیفیتش پایینه

منم خیس میکنم رنگش میره بی رنگ میشه ولی سفیدنمیشه قرمزکم رنگ میشه برامهمون خیس نکن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

مال ما خیلیم درشت نیست ولی وقتی پخته بشه به خاطر آبی که جذب میکنه درشت میشه ولی رنگش تغییر نمیکنه  

اینقدریه مال ما

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
مال ما خیلیم درشت نیست ولی وقتی پخته بشه به خاطر آبی که جذب میکنه درشت میشه ولی رنگش تغییر نمیکنه &n ...

مال منم همینه ولی رنگش میپره

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم