2777
2789
عنوان

ختم مجرب و دسته جمعی ذکر یونسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 93 پست

تعداد تکمیل شد دوستان .قرار بود 7000 تایی باشه ولی بیشتر شد که بازم اشکالی نداره.هر کسی دوست داره میتونه بازم تعداد بگه و انشالله که خدا حاجت دل همه رو بده.امشب شب قدر.خدایا به حرمت همین دکر هیچکس رو امشب ناامید  و دست خالی برنگردون

خانمااااااا لطفاااا از نماز معرب تا قبل از ادان صبح بخونید تعدادی رو که گفتید

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
من ۵۰ تا   فقط دقیق واسم توضیح میدی که چه جوریه

عزیزم پست اول رو بخونی متوجه میشی.

دکر اینه ...لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من100 دیگه میخونم.کلا200تا. خدا حاجت دل هممونو بده.آمین.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

خانما از همگی قبول باشه.تا الان 9 هزار و 770 تا ذکر انتخاب شد..با اینکه نیتم به جمع اوری 7 هزار بود ولی دلم نیومد تایپیک رو قفل کنم و کسی که دوست داره بی نصیب بمونه.التماس دعاااااااای زیاااااااد از همگی.

تا الان 10 هزار و هفتا تا ذکر اعلام شد..دم همتون گرم خداییش انتظارشو نداشتم.التماس دعای فراواااان از همگی

قبول باشه از همه.منم سهم خودم رو خوندم

منم خوندم ان شاء الله همه حاجت روا بشند

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...

سلام عزیزم قبول باشه طاعات

دوست گلم من الان متوجه شدم ک بعد از اذان مغرب بوده من ذکرم رو قبل اذان گفتم قبول نیس؟دوباره باید بگم؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام عزیزم قبول باشه طاعات دوست گلم من الان متوجه شدم ک بعد از اذان مغرب بوده من ذکرم رو قبل اذان گ ...

نه گلم نیت بیشتر بعد ادان بود ولی همونم که گفتی خوبه.قبول باشه

خدا سخت گیر نیست.....