2777
2789

نامزدم از دیروز رفته روستای پدرش سمت اسلام اباد،اما خبری ازش نشده گوشی خودش و مامانش هم خاموشه،داخل روستا میدونم انتن نداره اما از ساعت 1 دیشب گوشی خاموش شد دیگه.و قرار هم نبود شب بمونن و منو بی خبر بذاره....کسی کانال حوادث کرمانشاه رو نداره تو ت ل گ ر ام برا من بگه حوادث دیروز رو؟دارم دق میکنم بخدا😭😭😭😭

ندارم

چیزی نیست دختر، نترس

مردا هوش و حواس درست حسابی ندارن

فکر کردی الان به تو فکر میکنه؟ مردا مثل ما زنا نیستن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خیره عزیزدلم اصلا نگران نباش حتما کسی نگهشون داشته سرش گرمه شارژر نداره یا خوابه 

بُُُُُُُُــگذار  بُــگذرد   ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ  ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
تو رو خذا اگه دارین خبر های دیروز رو بهم بگین😭😭😭😭

بد به دلت راه نده مردا خيلي بيخيالن

يه بار يه همچين چيزي واسه منم پيش اومدشوهرم خونه باباش بود يه شهرديگه. از شب تا فرداش جواب زنگمونميدادايقدگريه كردم ونگران شدم ساعت٣شب شوهرخالش كه همسايشونه رو فرستادم بالاي سرش تااقاخوابيده

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

بدبه دلت راه نده من که تا حالا خبری مبنی بروقوع حادثه ای نشنیدم

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی

مردا یکم بیخیالن خصوصا اگه سرشون جایی گرم بشه مطمعن باش اتفاق بدی نیفتاده فقط یادش رفته بهت خبربده

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی
مردا یکم بیخیالن خصوصا اگه سرشون جایی گرم بشه مطمعن باش اتفاق بدی نیفتاده فقط یادش رفته بهت خبربده

اللن فقققط همینو از خدا میخوام که سرش گرم باشه خبری نداده باشه بهم