2777
2789
عنوان

بارداری تو سن بالا

6018 بازدید | 20 پست

دوستان من یکی از دوستای نزدیکم حدوا ۴۳سالش هست و یک سالی میشه ازدواج کرده و الان بچه میخواد یه لولش بازه و لوله دیگه بسته بود که با لاپاراسکوپی بازش کردن و رحمش چندتا فیبروم داشت که تو لاپاراسکوپی گرفتن..خیلی افسردگی گرفته و نگران هست بسیار شدید دلش بچه میخواد ولی نا امیده بین شماها کسی بوده با این سن و با این مشکلات باردار شده باشه تا بهش بگم خوشحال بشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان۳۷سالمه باردارم بچمم سالم

خداروشکر ..انشالله به سلامتی بدنیا بیاد و براتون صالح و سالم باشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
بوده،، ولی سنش بالاست. ریسک بارداری طبیعی نکنه،،، بره از اول ای وی اف کنه انشالا که خدا بهش ۲ قلو بد ...

انشالله ..تورو خدا براش دعا کنید 

من جاریم تو ۳۶ سالگی باردار شد . بچه ها دوقلوان . اینایی ک سن بالا بچه دار میشن احتمال زیاده بچه شون ...

اگه دوقلو بشه که عااالی میشه براش

دکتر سروی،، قوامی رو من میشناسم که خیلی خبره آن توی اینکار ای وی اف

برای کدوم شه هستن ..دکتر دوستم هم خییلی تو شهرمون مشهوره.