دوستان من یکی از دوستای نزدیکم حدوا ۴۳سالش هست و یک سالی میشه ازدواج کرده و الان بچه میخواد یه لولش بازه و لوله دیگه بسته بود که با لاپاراسکوپی بازش کردن و رحمش چندتا فیبروم داشت که تو لاپاراسکوپی گرفتن..خیلی افسردگی گرفته و نگران هست بسیار شدید دلش بچه میخواد ولی نا امیده بین شماها کسی بوده با این سن و با این مشکلات باردار شده باشه تا بهش بگم خوشحال بشه
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
عزیزم الان تو مراکز ناباروری 50 ساله هم پذیرش میکنن بعدم با این غربالگریها دیگه سندروم داون و...هم م ...
انشالله...
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اتفاقا استرس اصلا خوب نیست،، من خواهرم ۴۲ سالگی طبیعی باردار شد و خدارو شکر الان پسرش ۸ ماهشه،، اما تو سن بالا اگه بخوای یکی دوسال صبر کنی تا ببینی میشه یا نه ریسکه،، موقعیت ها ممکنه از دست بره،، الان که تخمک سالم ممکنه داشته باشه بره یه ۱۰ تا فریز کنه حتما میشه،، فامیل ما تو ۵۴ سالگی با تخمک فریز شده سالها قبلش بچه دار شد
استرس خیلی بده . بهش بگید استرس نداشته باشه با خیال راحت البته تحت نظر دکتر باشه . ایشالل بسلامتی نی ...
دقیقا استرس خییلی بده و تفکرات منفی خیلیا وقتی بچه اول و با ناباروری بدنیا میاووردن و سرشون گرم میشد دومی ناخواسته باردار میشن همش بخاطر اینکه دیگه بهش فکر نمیکردن
اتفاقا استرس اصلا خوب نیست،، من خواهرم ۴۲ سالگی طبیعی باردار شد و خدارو شکر الان پسرش ۸ ماهشه،، اما ...
اتفاقا به فکر منم رسیده بود که بره فریز کنه