2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

90 بازدید | 8 پست

بچه ها کیت روز قبل تخمک گذاری ممکنه فقط هاله بندازه؟ یا باید تیره باشه و رنگ داشته باشه

الان 11 ام پری هستم فقط یه هاله کمرنگ داره اما دلدرد و کمردرد تخمک گذاری دارم چطوره رنگ نگرفت؟😞😞😞

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد هردو خطش به يك اندازه رنگ بگيره كه يعني تخمك گذاري شده است چرا به خودت استرس ميدي با اين كيت ه ...

ممکنه امروز هاله کمرنگ بوده اما فردا رنگ بگیره؟

یا باید مث بی بی روز به روز پررنگ بشه و روز تخمک گذاری همرنگ شن؟

آخه دلدرد پری دارم 

دوماهه اقدام کردم قبلش سالم بودم اما الان هر12 روز که روز تخمک گذاریمه باز پری میشم نمیدونم چم شده

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
من دو روز پشت سر هم پررنگ بود ولی فکر کنن خود روز تخمک گذاری یه کمی پررنگ تر به نظر میرسید. دو روز ق ...

پس بااین اوصاف ممکنه فردا یهو پررنگ شه آخه دلم دردمیکنه درد پری دارم

پریودات چند روزی یکباره.؟

28-30 دکتر گفت12-14 روز تخمک گذاریته

ولی از وقتی رفتم اقدام دوازده پریم که میشه روز تخمک گذاریم باز پری میشم حالمو گرفته

میترسم بازم فردا پری بیاد

یک ماه و نیم پیش دکتر رفتم9 پریم فولی8،7 بود گفت ریزه 

متفورمین و یه سری داروی ویتامین داد گفت رحمت خیلی آماده س اما برای این ماه فولیت ریزه دیگه از اون ماه که اقدام شروع کردم اینجوری شدم

من هیچوقت همچین سابقه پری نداشتم

28-30 دکتر گفت12-14 روز تخمک گذاریته ولی از وقتی رفتم اقدام دوازده پریم که میشه روز تخمک گذاریم باز ...

خوب ببین من چند ماه پشت سر هم کیت استفاده کردم. اتفاقا پریودی من یک ماه ۲۸ روزه ماه بعد ۳۰ روزه مرتب همینطوری بود بعضی مواقع یه دفعه ۲۶ روزه میشد ولی تو تمام این شرایط تخمک گذاری همیشه با کیت روز ۱۶ پریودی میشد اصلا هم ربطی نداشت به اون که میگن ۱۴ روز مکنده به پریودی تخمک گذاری میشه. باید مرتب استفاده کنی تا بیاد دستت. به نظر من برای تو ۱۵ یا ۱۶ پریودی باید باشه ۱۲ پریودی خیلی زوده

خوب ببین من چند ماه پشت سر هم کیت استفاده کردم. اتفاقا پریودی من یک ماه ۲۸ روزه ماه بعد ۳۰ روزه مرتب ...

پس هنوز زوده 

مرسی عزیزم از راهنماییت