2777
2789
عنوان

کیا اب زیرکاهن

962 بازدید | 38 پست

منو همه میگن خیلی باسیاست زبون داری..همه کارات حرفات بجاست یه دفعه وسط دعوا باخواهرشوهر بهم گفت تو خیلی اب زیرکاهی من تورو‌میشناسم والا خودمم موندم چیکارکردم که شدم اب زیرکاه خخخخ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی اوقات من

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
من😊

آب زیرکاه بودن که چیز بدی نیس .....خیلی جاها واقعا مفیده مثلا منو خواهرم وقتی چیزی میخاستیم‌و مامانم راضی نبود اگه خواهرم میخاست درخواست کنه یجوری میگفت که مامان بدتر مخالفت میکرد ولی من با سیاست و همین آب زیرکاهی با یه حرف مامانو راضی میکردم.....بنظر من بیشتر سیاسته تا آب زیرکاه البته

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم