2777
2789

خانما کسی بوده بعد از هیستروسکوپی به صوزت طبیعی باردار شده باشه؟ چند وقت بعدش اقدام‌کردین؟

عزیزم من عمل هیستروسکوپی داشتم،اما بخاطر سپتوم نبود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من عمل هیستروسکوپی داشتم،اما بخاطر سپتوم نبود.

بعد از هیسترو بازم طبیعی باردار نشدی؟ 

تا چندوقت باید جلوگیری کنیم؟ من چهار روزه عمل کردم دکترم نگف تا کی جلوگیری کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دی ماه پارسال هیستروسکوپی شدم و سپتومم برداشته شد ،دوماه دارو خوردم البته محرک نبود بیشتر تقویتی بود ،بعد ماه سوم یعنی اسفند اقدام کردم همون ماهم باردار شدم الانم 14هفتمه

من دی ماه پارسال هیستروسکوپی شدم و سپتومم برداشته شد ،دوماه دارو خوردم البته محرک نبود بیشتر تقویتی ...

خداروشکر منم نزدیک دوساله اقدامم عکس رنگیم فقط نوشته بود دو شاخ که دکترم هیچ اقدامی نکرد بعد دکترمو عوض کردم همینکه عکسمو دید گف سپتوم داری و برو عمل. 

قبلا دوبار بی بیچک و ازمایشم مثبت میشد ولی بعد که تکرار میکردم بتام افت میکرد و پریود میشدم. دعا کن منم طبیعی باردار شم. دیگه ارزو شده واسم

بعد از هیسترو بازم طبیعی باردار نشدی؟  تا چندوقت باید جلوگیری کنیم؟ من چهار روزه عمل کردم دکتر ...

من تو عکس رنگی معلوم شد رحمم تک شاخه.و همون یدونه لوله هم ملتهب.عملمم فقط بخاطر این بود که سایز رحمم رو ببینه دکترم که آیا اندازه ای هست ک بچه رشد کنه یا نه و خراش داد ک یکم بزرگ شه. 

گفت طبیعی باردار میشی اما زمان بره.من و همسرم خودمون ivfرو انتخاب کردیم.

من یهفته بعد عمل رابطه داشتم.البته بگم از من هیستروسکوپی و خراش بود. از شما فرق داره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من تو عکس رنگی معلوم شد رحمم تک شاخه.و همون یدونه لوله هم ملتهب.عملمم فقط بخاطر این بود که سایز رحمم ...

اره برا من تو شرح عملم نوشته سپتوم ضخیم و پهن که برداشته شد. فقط دعا میکنم اون دو بار که بتام افت کرد به خاطر همین سپتومه لعنتی باشه

به خدا توکل کن ایشالله که اونی که میخوای خدا بهت زودتر بده

اره برا من تو شرح عملم نوشته سپتوم ضخیم و پهن که برداشته شد. فقط دعا میکنم اون دو بار که بتام افت کر ...

ایشالا عزززیزم.

ایشالا هردومون به مراد دلمون برسیم❤

سلام منم سپتوم دارم که باید عمل کنم

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
من دی ماه پارسال هیستروسکوپی شدم و سپتومم برداشته شد ،دوماه دارو خوردم البته محرک نبود بیشتر تقویتی ...

سلام عزیزم خوبی

منم  سپتوم عمل کردم و ۴ ماه بعدش با کمک خدا باردار شدم البته هنوز جواب آزمایش رو نگرفتم ولی بی بی چکام مثبته

میگن کسایی ک سپتوم عمل میکنن دهانه رحمشون حساس میشه و باید تو بارداری سرکلاژ کنن تا بچه خدای نکرده ماههای بالاتر سقط نشه

درسته گلم؟شما بعدش باردار شدین؟سرکلاژ شدین؟

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
سلام عزیزم خوبی منم  سپتوم عمل کردم و ۴ ماه بعدش با کمک خدا باردار شدم البته هنوز جواب آزمایش ...

تو هفته 11 تا 14 حتما باید سرکلاژ بشه بخاطر نارسایی دهانه رحم

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
شما سرکلاژ شدین؟

هرکسی که سپتوم عمل کرده یا داشته و باردار شده دهانه رحمش نارسای داره یعنی نمیتونه بچه رو نگه داره و باز میشه و باعث زایمان زودرس میشه و باید سرکلاز بشه حتما برو دکتر دیگه ای ببینتت .من سپتوم دارم ولی هنوز عمل نکردم