2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاید

65 بازدید | 8 پست

سلام من زیاد دقیق بلد نیستم  حساب کنم دقیق کی پری باید میشدم یعنی احساس میکنم 16 باید میشدم ولی نشدم میشه شمام یک حسابی بکنید ونظرتون بگید؟

البته من این ماه قرص دفاستون و فمونین و متفورمین مصرف کردم. امکانش هست به خاطر اینا تاخیر باشه؟ یا احتمال بارداری هست؟اقدامم داشتم

تاریخ پری هام

97/1/1

97/1/26

97/2/21

این ماه هنوز نشدم اما چند روز پیش علایم قبل پری داشتم ولی خونریزی نداشتم و الان کمی اطراف دلم تیر میکشه وحالت جمامی دارم. 

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبادوره هات ۲۵روزس.ولی بنظرمن فعلانه تست کن نه استرس داشته باش انشاالله که بارداری

ولی منم هرماه ۵،۴روزجلومینداختم ولی یکماه ۸روزعقب انداختم ولی هیچی

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
تقریبادوره هات ۲۵روزس.ولی بنظرمن فعلانه تست کن نه استرس داشته باش انشاالله که بارداری ولی منم هرماه ...

راستش دیروز گفتم تست بخرم شوهرم نگذاشت گفت تو اگر بخری منفی نشون بده باز استرس می گیری وعصابت بهم می ریزه  و اگرم باشه اتفاقی  میفته. 

آخه ماه پیش کل علایم حاملگی داشتم اما یهو 21 شدم وخونریزی شدید ولخته زیاد دکترم گقت احتمال زیاد تشکیل شده ولی دفع شده البته ماع پیش زیاد بهش فکز کردم و استرس و.. داشتم. اما این ماه بیخیال بودم. اما الان پریودی یکم بردم تو فکر ذوق دارم ببینم هستم یا نه😂

راستش دیروز گفتم تست بخرم شوهرم نگذاشت گفت تو اگر بخری منفی نشون بده باز استرس می گیری وعصابت بهم می ...

فعلادست نگهدار،من ۱۲ماهه اقدامم هرماه کلی علاعم دارم ولی بینتیجه هس هرماه میگم (اینماه بیخیالم)ولی موقع پریودی بازکنجکاو وذوق زده میشم     ولی بعدتست چنان روحیم ضعیف میشه که ...براهمین میگم صبرکن،ولی انشاالله که بارداری،بی بی چکم بستگی به افرادداره توبعضیا هورمون حاملگی زودترشح میشه وقبل موعدمثبت میشه،توبعضیابعددوهفته مشکوک به مثبت .

ولی من توبارداریم دوروزمونده به موعدم تستم منفی شد ولی باوجودکمی پریودهشت روزبعدازموعدمثبت شد.

توکلت بخداباشه انشاالله هممون به زودی باخبرای خوشی میاییم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
فعلادست نگهدار،من ۱۲ماهه اقدامم هرماه کلی علاعم دارم ولی بینتیجه هس هرماه میگم (اینماه بیخیالم)ولی م ...

انشاءالله عزیزم. امروز والان علایم پریودی دارم هر لحظه فکر میکنم الان بریزه حتی  پد روزانه گذاشتم ولی همش حس وفعلا چیزی نیومده. اما درد رو دارم.