2777
2789

سلام دوستان خوبم

تو این تاپیک که ادرسشو میذارم گفتم کهف الشهدا کجاست . لطفا بیاین این ادرس و مهمون شهدا بشین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1826975/کهف-الشهدا-شب-های-احیا-ولنجک-تهران?page=1

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
محدثه بانو این دومین باره ک این تاپیک رو من دیدم بازهم التماس دعا

محتاجیم ب دعا

حس کردم خیلیا تاپیک و ندیدن دوباره ادرس دادم

حیفم میاد تهرانی ها نیان فردا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ندیده بودم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببخشید شب احیا چیه میشه یکم توضیح بدین

عزیزم شب های احیا ، زمانی هست که قران یک باره به قلب پیامبر ب طور کامل نازل شده و در سوره قدر هم در موردش توضیح داده شده

و تاکید شده شب های ۱۹ و ۲۱ و ۲۳ رمضان رو تا نزدیکای اذان صبح بیدار باشیم و از خدا بهترین تقدیر رو بخایم‌ . این شب ها زمانی هست که خداوند گفته تقدیر و سرنوشت انسان ها رو ب وسیله دعا تغییر میدم . و کلا برنامه یک سال زندگیت تا سال بعد در این شب ها رقم میخوره و دیگه اینکه تمام گناهان ب وسیله دعا در این شبها کلا پاک میشه

خیلیییی سفارش شده

ما که تهران نیستیم ولی خیلی خیلی التماس دعا دارم  لطفا شما برای شفای روحی بابام و حاجت من هم د ...

چشم حتما توام برا من دعا کن

بیا اون ادرسی ک گفتم و بخون و توسل کن بهشون