2777
2789
عنوان

خانم های اقدامی

102 بازدید | 12 پست

سلام خانومایی که اینماه اقدام کردن و منتظر نتیجه هستن

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

کسی نیس؟؟؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم این ماه اقدامم منتظرم اما به خودم قول دادم اصلا پیگیر علائم نباشم..لامصب دیوونه میکنه آدمو

دقیقا ... منم همینطور

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
سلام عزیزم منم هستم  یه هفته مونده به پری ولی بدجورتخمدان چپم درد میکنه،‌علتشو میدونید؟؟

وای خیلی شبیه علائم پریودی و بارداری.

من دفه پیش حالت تهوع داشتم واژنم تیر می کشید دو روز بعدش پری اومد..😑

وای خیلی شبیه علائم پریودی و بارداری. من دفه پیش حالت تهوع داشتم واژنم تیر می کشید دو روز بعدش پری ...

آره خیلی بدجوریه .... 

فروردین عروسی کردی؟؟

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
ممنونم عزیزم. راستش اصلا جلوگیری دوست ندارم هر چی خدا صلاح بدونه نی نی خیلی دوس دارم😊

خوب کاری میکنی گلم 

ان شاءالله بزودی مامان شی

منم این ماه اقدامم منتظرم اما به خودم قول دادم اصلا پیگیر علائم نباشم..لامصب دیوونه میکنه آدمو

منم اینماه اقدام کردم

علائمی ندارم اصلا جز کمر درد خفیف و تیر کشیدن زیر شکم همین

15 پریودیم هس