2821
2789
عنوان

نهایی 405

563 بازدید | 45 پست

واقعا حس میکنم بدترین سال بود

نمیدونم چقدر بقیه درس خوندن یا نه

از ادمایی که میگن درس نخوندیم ولی کتابو درو کردن متنفرم حس عقده ای بودن بم میدن بنابراین نمیتونم بپرسم کسی درس خونده یانه...

فقط میدونم من فقط دینی و زیست خوندم و ارایه فارسی

ریاضی و بقیه درسا هیچی نخوندم نمیشه تویکی دوروز بست

حالم خیلی بده دومین ساله پشت کنکورم 20 سالمه خیلی ناامیدم کاش بمیرم تموم شه نگید همه چی کنکور نیست واس منی که خانوادم تو قرون وسطی گیر کردن کنکور تنها راهه

الان دانشگاها امسال ظرفیت یکی شده شنیدم بااینکه نمیدونم ظرفیت یکی یعنی چی فقط میدونم امسال سهمیه ای خیلی زیاد شده چطور برای دوماه ج نگ یکماه تعویق؟

دلم پزشکی میخواد اما خب...🙂

حداقل امسال اخرین فرصتم بود کاش نمیشد..

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون فاتحه میخونم 💘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه که نباید دکتر و مهندس بشن .. مملکت خیلی شغلها نیاز داره

باز شروع شد..

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون فاتحه میخونم 💘

سال بعد ایشالا منم پشت میخوام بمونم

من اجازه ندارم

یدونه تعویق ندادن اسکلا.

فکر کن دوماه جنگیک ماه تعویق

اونم امتحانات تو حلق همن🙎🏻♀️

فکر کن دوماه جنگیک ماه تعویق اونم امتحانات تو حلق همن🙎🏻♀️

اخه فیزیک و ریاضی تو ۱ روز ؟icon

خودشون با این برنامه چیدنشون

بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

فکر کن دوماه جنگیک ماه تعویق اونم امتحانات تو حلق همن🙎🏻♀️

دوسال پشت کنکور بودی خیلی وقت داشتی برا خوندن گیر دادی به همین چهل روز

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷