2777
2789
عنوان

چطوري به شوهرم دلگرمي بدم؟؟

568 بازدید | 20 پست

بخاطر شوهرم خيلي ناراحتم،،طفلكي كم مونده افسردگي بگيره،،من٢٢سالمه شوهرم٣٣،،چن سال پيش پدر و مادر و برادرشو از دست ميده،غم و سختي از دست دادن عزيز رو چندبار تجربه كرده،،

چندين سال مجردي و تنهايي تو كشور غريب زندگي كرده و بعدشم كه همش كار و كار وكار،خيلي شكسته كرده خودشو،،

يه بارهم كه طلاق گرفته و جداشده و از ازدواج اولش يه دختر داره كه پيش مادرش زندگي ميكنه،،البته منم يه نامزدي يه ساله داشتم كه عقد بوديم وأينا و جا شديم وخدوم خواستم كه با مثله خودم ازدواج كنم..

پدر ونادر منم خيلي بهش تو ازدواجمون سخت گرفتن،،،

من خيلييييي دوستش دارم وخيلي سعي ميكنم كه كم نذارم واسش،،،

تير اخرم چند روز پيش زده شد كه شريكش كه خيلي روش حساب ميكرد بهش اتهام رشوه ميزنه،،البته شكر خدا به خير گذشت و رفع اتهام شد ولي دنيا رو سرش آوار شده و خيلي توخودش رفته..

چيكار كنم من كه كمك كنم حالش بهتر شه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو,سه تا شکم بزا براش تا شور و خال بیاد تو زندگی و سرگرم بشه و دغدغه اش بشه بچه هاش

اره اتفاقا خيلي بچه دوست داره و همش ميگه،،،منم بچه خيلي دوست دارم ولي ميگم سال ديگه بيارم،درسم تموم بشه،،درسم واقعا فشار مياره امسال

بنده خدا😔فقط کنارش باش ،هروقت خواست شنونده باش ،خودت خیلی حرفو پیش نکش ، غذای مورد علاقه درست کن ،خ ...

عادت كرده تو خودش بريزه،،همش از من عذر خواهي ميكنه كه تو رو هم دارم اذيت ميكنم،،خودش خيلي فهميده است..

اره اتفاقا خيلي بچه دوست داره و همش ميگه،،،منم بچه خيلي دوست دارم ولي ميگم سال ديگه بيارم،درسم تموم ...

عزیزم شما فقط باید پشت سر هم بچه بیاری سه تا خوبه,با فاصله ی دو سال دو سال,این طوری میاد تو جو زندگی 

یا عماد من لا عماد له,,,,
عزیزم شما فقط باید پشت سر هم بچه بیاری سه تا خوبه,با فاصله ی دو سال دو سال,این طوری میاد تو جو زندگی ...

نه اونكه خودشم قبول نميكنه،،يكي بيارم بسه،،چون ايشون مسئول دخترش هم گردنش هست،، ولي بنظرتون صبركنم تا سال بعد يا نه؟؟شرايط إيجاب ميكنه سال ديگه بيارم ولي ميدونم زودتر بيارم حالش خيلي بهتر ميشه ولي خودم زحمت اين چندسالم انگار به هدر رفته..

نه اونكه خودشم قبول نميكنه،،يكي بيارم بسه،،چون ايشون مسئول دخترش هم گردنش هست،، ولي بنظرتون صبركنم ت ...

مردایی که ذهنشون جای دیگستو فقط باید دورشونو شلوغ کنی,از الانم شروع کن,,,,,اجازه هم نمیده مهم نیست شما دورسو شلوغ کن,درسو همیشه میشه خوند

یا عماد من لا عماد له,,,,