2777
2789
عنوان

چطوري به شوهرم دلگرمي بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 20 پست
مشغله كاريش اصلا اجازه نميده...

شوهر منم تو کار داغون کرده خودشو.هروقت میگم بریم مسافرت میگه کارم اجازه نمیده .بیکار نمیشم.تافکزم ازاد شده نمیتونم....منم گذاشتم بمیره بعد ی دل راحت برم مسافرت .به همین راحتی😐

شوهر منم پدرش،۹ساله فوت شده ،داداششم ۴ساله،مادرشم۲ساله😢،فقط ی داداش داره ک اونم باهاش نمیسازه و من از وقتی ک زنش شدم ندیدمش،ولی هیچوقت احساس ناامیدی نمیکنه و عاشق خانواده منه

خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم پدرش،۹ساله فوت شده ،داداششم ۴ساله،مادرشم۲ساله😢،فقط ی داداش داره ک اونم باهاش نمیسازه و من ...

ايشونم همينطور،،ولي خانواده من باهاش اوكي نيستن...شوهرم يه بار گفت منكه پدر ونادر ندارم دلم ميخواست مامان و باباي تو ميشدم بابا و مامان من ولي اونجور نشد،،،اصلا جيگرم سوخت براش..

ايشونم همينطور،،ولي خانواده من باهاش اوكي نيستن...شوهرم يه بار گفت منكه پدر ونادر ندارم دلم ميخواست ...

الهی بمیرم،اخی،خودت جای همه رو پر کن براش،بقول کاربرا واسش بچه بیار،شوهرت مهم تره،ب درستم میرسی،گناه داره

الهی بمیرم،اخی،خودت جای همه رو پر کن براش،بقول کاربرا واسش بچه بیار،شوهرت مهم تره،ب درستم میرسی،گناه ...

بنظرتون اگر نيمه دوم امسال اقدام كنم تا باردار بشم و بچه به دنيا مياد درسمم تموم ميشه بهتر نيست؟؟

يا ميگيد بيخيال بشم و بيارم؟؟

اخه شوهرمم ميدونم دلش ميخواد ولي هرازگاهي هم ميگه نه اول درستو تموم كن بعد بچه مياريم ،،باز دوباره ميگه نه بزار الان بياريم...

بنظرتون اگر نيمه دوم امسال اقدام كنم تا باردار بشم و بچه به دنيا مياد درسمم تموم ميشه بهتر نيست؟؟ ي ...

اره خب پس نیمه دوم ایشالا اقدام کن عزیزم