2777
2789
عنوان

ما و ترس هامون 🙈🙈🙈

494 بازدید | 63 پست

سلام 

بچه ها من از همه چي ميترسم از تماااام حيوون ها به جز پشه و مگس ،،،،،،،، از مرغ و خروس،،،، از ماهي،،،،، از سگ ..........

شما چي ؟ چكار كنم نترسم ؟ خيلي عذاب ميكشم كه واسه دخترم جوجه رنگي حتي ميترسم بخرم

از بلندي وحشت دارم سرگيجه و حالت تهوّع ميگيرم 

از بيمارستان و آمپول ....... 

شما از چيزا ميترسيد؟؟؟؟؟

كسي مث من هست؟؟؟؟؟

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕

من از پشه هم میترسم همش به تاریکی چشم میدوزم انتظار دارم یه چی ببینم مثلا یه جن با دستو پای باریک و موهای سیاه همش به شوهرم میگم منتظرم یهدزن با جیغ بیاد تو خونه از تاریکی ریشه در کودکیم داره نمیدونم 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از مار چندشم میشه با فکر کردن بهشم  یجوری میشم🤕🤕

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

چه عجب من یکی مثل خودمو پیدا کردم ولی من از آمپول نمیترسم این موردم باهاتون فرق داره 

میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا 

من از زلزله

خدا نیاره

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
ازدندون پزشکی ازدندون پزشک ارخانواد دندونپزشک ها و همه چیه دندون واز تنهایی

من زهله م ميره 

يه دكتر دارم ده ساله پيش اون ميرم واسه من دو تا نوبت ميزاره

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕

از سگ مثه سگ میترسم

از مارو عقربو هزار پا و از این خانواده میترسمو نیمیرم

عاشق ملخم تو دستم میگیرم بچه بود سر مرغای همسایمونو میکندم.از ترسهام اینه بخوام مچ یکیو بگیرم خودم بیشتر میترسم 😂😂😂😂

جون مادرت لایک نکن