2777
2789

دوستان گلم سلامو شب بخیر

کیا بلدن سینه شکم پر درس کنن ایا فقط تو روغن سرخش کنم کافبه یا بابد بزارم فر چقدر بزارم توش چیا بریزم روشو چیا بریزم میشه برام بگید 

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

من فقط تو فر ميزارم

داخلش گوشت چرخ كرده+قارچ+فلفل دلمه+سبزيجات تازه و پنير

من روشو هم لحظه اخر تو فر پنير ميريزم

روي گاز هم ميشه پخت

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا چه خوب. دستورشو نوشته بودم.لازم نیست بزاری تو فر کاملا پخته میشه موقع سرخ شدن

جدی ممنونم

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم
ا چه خوب. دستورشو نوشته بودم.لازم نیست بزاری تو فر کاملا پخته میشه موقع سرخ شدن

عزیزم ی سوال دیگه وقتی میزنمش ب تخم مرغ باید فقط زرده تخم مرغ باشه یا ی دونه سالم

سینه کامل باشه فقط از وسط بازش کن تا انتها نه

همین کارو کردم بعد مدتی ک رفتم نگاش کردم یه لایه از زیرش درومد افتاد زیادم برشش نزدم کلا سینه همینجوریه

همین کارو کردم بعد مدتی ک رفتم نگاش کردم یه لایه از زیرش درومد افتاد زیادم برشش نزدم کلا سینه همینجو ...

لابد خیلی تازه و نرم بوده باید با احتیاط برش بزنی که به انتها نرسه اگه پاره شد هم اشکال نداره با خلال دندون بدوزش‌حالا درست کردی؟خوب شد؟

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
لابد خیلی تازه و نرم بوده باید با احتیاط برش بزنی که به انتها نرسه اگه پاره شد هم اشکال نداره با خلا ...

ولا درس کردم تنها فرقش با مال شما این بود ک گوشت چرخی هم اضافه ریختم توش ینی با فلفل دلمه و قارچ تفت دادم . در کل خوب بود منتها تو چند تاش پنیر پیتزار ریختم تو چند تاش یادم رفت اونی ک پنیر داشت خوشمزه تر بود تو نت سه چار نوع پنیر گفته ک بریزی توش

ولا درس کردم تنها فرقش با مال شما این بود ک گوشت چرخی هم اضافه ریختم توش ینی با فلفل دلمه و قارچ تفت ...

نوش جان.دیگه خود مرغ پروتئین هست نیازی نبود گوشت بریزی داخلش

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نوش جان.دیگه خود مرغ پروتئین هست نیازی نبود گوشت بریزی داخلش

ممنون اره نیاز نبود اگه بار بعد درس کردم نمیریزم