2777
2789
عنوان

جاری جدید

1108 بازدید | 75 پست

سلام . بچه ها برای اون یکی برادرشوهرم بعد از عیدفطر قراره بریم بعله برون، فعلا نامزد طور هستن.... من عروس اولی هستم و اون میشه دومی... حالا میدونید مشکلم چیه ؟؟؟ با خود دختره مشکل ندارم مشکلم اینه که سرعروسی ما پدرشوهرم هیچ کمکی نکرد و شوهرم اکثر خرج عروسی رو داد خودش به تنهایی و با وام و ... حالا سر این یکی از الان پدرشوهرم یکی از زمین هاشو فروخته و میگه برا عروسی میثم کنار گذاشتم!!!! منو بگو دارم حرص میخورم ... بنظرتون حسود هستم ؟؟؟ یا حرفم درسته ؟؟؟؟

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفت درسته.

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟

دوست داری منت رو سرت باشه؟!

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

عزیزم مطمئن باش این کمک ها راه رو واسه دخالت باز میکنه همسر منم تمام مخارج رو خودش داد و هیچ کس هم به خودش اجازه دخالت نداد

از طرفی دیر یا زود منت میزارن شک نکن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

منم جای توبودم کلی حرص میخوردم

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷