2777
2789

میگن سونا کمک میکنه

الله و اعلم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چجوری راضی شد ترک کنه ؟شوهر من ترک نمیکنه هرچی بهش میگم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

همین اراده خیلی عالیه صبر کن بهش روحیه بده تحمل کن عزیزم 😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

داداش من بدون دارو ترک کرد اونم‌بعد از ۱۵سال .....تا مدت زیادی اعصاب ندارن اصلا و اصلا نباید ازش ناراحت بشی سعی کن سرگرم‌باشه و با افراد سیگاری ارتباط نداشته باشه به هیییچ‌وجه....مدام‌تخمه و ترشی لواشک‌تو خونه داشته باش مصرف کنه ...داداش من ک مدام‌آلوچه میخورد😂

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم

اگرم چند نخ کشیدن... اشکالی نداره ول باز باید دوباره بر گردن به حالت ترک.....

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟
اگرم چند نخ کشیدن... اشکالی نداره ول باز باید دوباره بر گردن به حالت ترک.....

منظور وقتی خیلی عصبانی شدن....و کنترل خودشونو از دست دادن...

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟