2777
2789
عنوان

بنظرتون اختلاف سنی دوازده سال زیاده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 59 پست

زیاده.... شاید ایشون شمارو درک کنه ولی شاید یسری جاها شما نتونید ایشونو درک کنید....

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شخصه مخالفم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بستگی به دو طرف داره. هم از نظر ظاهری هم روحیه  و خلقیات. نمیشه یه حکم کلی برای همه صادر کرد. اگه از لحاظ ظاهری و حوصله و روحیات این تفاوت سن زیاد به چشم نمیاد ، چرا که نه؟ میتونه ازدواج خوبی هم باشه. در حال حاضر تابوهای ازدواج شکسته و شاهد همه مدل ازدواج هستیم

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

اگه قیافه هاتون تفاوت سنی را نشان نمیده

و اگه سن عقلیتون بهم میخوره

و از همه لحاظ اکی هست

و دوستش داری

مشکلی نداره

ولی اگه حرف مردم روت تاثیر میزاره که وای چرا با کسی که مثل پدرته ازدواج کردی و موقعیت های بهتری داری نه