2777
2789
عنوان

طلاق

201 بازدید | 25 پست

یکی بعد دوسه ماه عقد از شوهرش طلاق بگیره بقیه چه فکری می کنن راجبش؟ طلاق گرفتن خیلی سخته؟؟ شما اگه اختلافی با همسرتون داشته باشین تا کی به پدر مادرتوننمیگین؟یا مطرح میکنین همیشه

اختلاف تا دلت بخواد،همیشه هم پیش همسرم میگم من آخر از تو طلاق میگیرم،خودم هیچ کاری ازم بر نمیاد واقع ...

من حس میکنم دیگه نمیکشم اینقد توخودم ریختم ...پرخاشگر شدم امروز به سرم زد همه رو به پدرم بگمتموم بشه بره ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حس میکنم دیگه نمیکشم اینقد توخودم ریختم ...پرخاشگر شدم امروز به سرم زد همه رو به پدرم بگمتموم بشه ...

منم مثل تو بودم

چهار سال تحمل کردم

روز به روز

ماه به ماه

سال به سال

بدتر میشد

الان دارم جدا میشم

همین تو سه ماه متوجه شدی برای هم خوب نیستین بهتره جدا بشی سه ماه هست جدایی راحتتترهاین از من به تو

یک سال ونیمداشتیم اشنا میشدیم مشاورم رفتیم مشاور احمق کلیم پولشو دادیم این مشکل دید و توجیه کرد ...الان میبینم خیلی سختمه حس تنهایی شدیدمیکنم

منم مثل تو بودم چهار سال تحمل کردم روز به روز ماه به ماه سال به سال بدتر میشد الان دارم جدا میشم

پروسه طلاق خیلی طول میکشه؟؟من اگه طلاق بگیرم یه خانواده اژ هممیپاشن ..ولی خسته شدم همش میگم دشمنا خوشحال میشن

پروسه طلاق خیلی طول میکشه؟؟من اگه طلاق بگیرم یه خانواده اژ هممیپاشن ..ولی خسته شدم همش میگم دشمنا خو ...

حرف مردم برات مهم نباشه

خودت ضربه میبینی عصبی و پرخاشگر میشی مثل من

جدا شو

نشی داغون میشی دیگه خوب نمیشی خیلی آسیب میبینی

تو رابطه ای که بجای آرامش بهت آسیب میزنه

بهتره جدا بشی

همسرم هیچ توجهی بهمن نداره ...الویتش بقیه ان ..هزاردفعه گفتم گفته درستش میکنم ولی میدونم درست نمیشه

از این حرفا همسرم بهم گفت درست میشم ولی نشد.

چهار سال صبر و تحمل کردم

ولی نشد

و اینکه خودت آسیب میبینی

یک مرد وقتی ازدواج میکنه

زنش باید بشه الویتش بعد پدر و مادر و خانواده اش

حرف مردم برات مهم نباشه خودت ضربه میبینی عصبی و پرخاشگر میشی مثل من جدا شو نشی داغون میشی دیگه خوب ن ...

دوسشم دارم ...حیف میشه هرچی علاقه گذاشتم ..کاش بمیرم خودبه خود تموم شه

از این حرفا همسرم بهم گفت درست میشم ولی نشد. چهار سال صبر و تحمل کردمولی نشد و اینکه خودت آسیب میبین ...

مشکل شما چی بود؟؟ همسر من یجوری پیش بقیه صحبت میکنه انگار یهدل نه صد دل عاشقمهه ولی اینجور نیست ...من الانم خیلی اسیب دیدم

مشکل شما چی بود؟؟ همسر من یجوری پیش بقیه صحبت میکنه انگار یهدل نه صد دل عاشقمهه ولی اینجور نیست ...م ...

میفهتتت

داستان ما خیلی زیاده

خیلیییییی

خیلی درد کشیدم

شبا تا صبح گریه

2829
2828
2791
2779
2792