2777
2789
عنوان

سود دلاری

57 بازدید | 13 پست

میگم اگه رفیقتون بهتون بگه که بیاید نصف نصف سرمایه بزارید برای ۸ درصد سود دلاری ماهانه ، روی ربات معامله گری که یه سال تست شده. قبول میکنید ؟ با پذیرش ریسک اینکه ممکنه یروز از خواب پاشید ببینید کل سرمایتون رفته !

اما هر موقع بخواید بتونید پولتونو برداشت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چقدر سرمایه میخواین انجام برسونین?

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

معتبر بودن اینی که شما میگی رو نمیدونم ولی دوستام رفتن توی معتبرش و نابود شدن چون پولش معلوم نیس کجا سرمایه گزاری میشه میگن چیزای بد که دامن زندگیشونو اونطور گرفت از مریضی و مرگ میر عجیب غریب بگیر تا انفاقات دیگه

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

معتبر بودن اینی که شما میگی رو نمیدونم ولی دوستام رفتن توی معتبرش و نابود شدن چون پولش معلوم نیس کجا ...

معتبر که ربات بازار فارکسه، که خودم نوشتم ! دوستای شما دقیقا کجا رفتن ؟ چیز بد بد نیست 🙂

معتبر که ربات بازار فارکسه، که خودم نوشتم ! دوستای شما دقیقا کجا رفتن ؟ چیز بد بد نیست 🙂

جایی نرفتن شما پول سرمایه گذاری وقتی جایی میکنی نمیبینی و نمیدونی صرف چی میشه که بهت سود میدن ولی توی تمام جاها نوشتنو گفتن قاچاق انسان پو رن و مواد و ... و میگن پولش حلال نیس

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

جایی نرفتن شما پول سرمایه گذاری وقتی جایی میکنی نمیبینی و نمیدونی صرف چی میشه که بهت سود میدن ولی تو ...

نه من نوشتم ، میخوام به همکارم پیشنهاد بدم. سر کارم. وقت قاچاق و مواد فروشی هم ندارم 😅

میخوام بدونم واکنش شما اگه یکی همچین پیشنهادی بهتون بدن چیه؟

۷۰۰ دلار کلا میخواد حداقل که میخوایم ریسکش نصف کنیم با هم . ۳۵۰ تا من ۳۵۰ تا اون

خوبه زیر صد هست جای ریسکش کم هست ،استارتش بزن

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نه من نوشتم ، میخوام به همکارم پیشنهاد بدم. سر کارم. وقت قاچاق و مواد فروشی هم ندارم 😅میخوام بدونم ...

یه سه چعار بار دیگه بخون فکر میکنم گیراییت مشکل داره یا اینکه خودتو میزنی اون راهicon

یه سه چعار بار دیگه بخون فکر میکنم گیراییت مشکل داره یا اینکه خودتو میزنی اون راه

فهمیدم چی میگی. میگم وقتی من بقل گوششم . خود به خود گزینه قاچاق و مواد و .. میرن کنار 🙂 yesterday?

فهمیدم چی میگی. میگم وقتی من بقل گوششم . خود به خود گزینه قاچاق و مواد و .. میرن کنار 🙂 yesterday?

نه today!

مگه تو میدونی پولی که ریختی تو اپ یا اون بت کدوم گور میره سرمایه گذاری مبکنه و ماهانه سود بهت میده

عین بانکه

مگه میدونی با کجا صرف میکنه و بهت سود میده

ولی خیلی وقت پیش تقش درومد و کلی رسانه و مقاله گفت خرجی میشه این کارای دلاری

دوستای من همشون ضربه خوردن

خود دانی دیگه ریپ نکن نظر من منفیه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز