2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 59 پست

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اسی

شوهر فقط سر هول بازی رفته با این الانم داره میپیچونه مشخصه خوشش نمیاد ازش

اگه بار اولشه یه چیزی ب اسم خودت کن و برگرد و بعدا رفتی توی خونه اولویتت خودش باشه خرج کن برای خودت به خودت برس

هیچ دلت نسوزه براش

ببین اسیشوهر فقط سر هول بازی رفته با این الانم داره میپیچونه مشخصه خوشش نمیاد ازشاگه بار اولشه یه چی ...

۲ساله باهاش حرف میزنه عید هم شرایط فراهم شده رفته دیدنش عشق منی و اینا بهش گفته . الانم فکر نمیکنه اشتباه کرده میگه باهاش حرف زدم من ۳بار فهمیدم در حد چت و تماس تمام شد دوباره شروع کرد به نامم نمیزنه حق طلاقم میگه میدم ولی نمیده

اسی حق طلاق به چه دردت میخوره

میتونی مهریه ات رو اجرا بزاری طلاقم خودت بگیری . الان یکی گفته بود دادگاه طلاق نمیده چون میگه نه کتک میزنه و خرجتم میده دادگاه طلاق نمیده

میتونی مهریه ات رو اجرا بزاری طلاقم خودت بگیری . الان یکی گفته بود دادگاه طلاق نمیده چون میگه نه کتک ...

مهریه سالی یه سکه هم کاش بهت بده

خیانت ثابت کنی طلاق میدن

به نظرم تلاشی که برای این زندگی کردی نده به کسی دیگه

لعنت به زن ها مردهای خائن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
مهریه سالی یه سکه هم کاش بهت بدهخیانت ثابت کنی طلاق میدنبه نظرم تلاشی که برای این زندگی کردی نده به ...

یعنی پرینت بگیرم از پیام هاش نگه دارم ؟

اسی این پیاما کی داده بهت؟اون زنه؟

اره من بهش پیام میدم که جزئیات رابطه رو بگه ولی نمیگه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز