براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت
براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت
خیلی طلاق زیاد شده پسرخاله مامانم زن خیلی نازی داشت بت ۲بچه طلاق داده .خودمم قهرم خیانت کرده
با هزارو یک بدبختی جدا شدم ولی مهریمو نبخشیدم امیدوارم بتونم بگیرم
مردای نره خری که درخواست دوستی میدین سگ شما رو نگاه نمیکنه هری اشغالای ولگرد . خانمای گل شما هم لطفا درخواست ندین هر حرفی باشه تو تاپیکا با هم حرف میزنیم 🥰
عید بخاطر جنگ شهرستان اومدم تمام عید با زن ۵۰ساله رستوران و خوش گذرونی . تازه پررو میگه گفت صیغه کن صیغه نکردم