2821
2789
عنوان

خبر بارداری سوم

199 بازدید | 18 پست

امروز با فامیلا مهمونی دعوتم 23 هفتمه میخوام بهشون بگم باردارم به نظرتون واکنششون چیه

شرایط من:شاغلم،ی پسر ۱۴ ساله و ی دختر ۹ ساله دارم و ۴۳ سالمه

شما اگه جای فامیلای من بودین با این شرایط من چی می گفتین؟

می خوام از الان بدونم که اگه اونجا گفتن بتونم خودمو کنترل کنم بهشون چیز بدی نگم خودتون که میدونین تو بارداری تغییرات خلقی زیاده😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر کسی نظرشو میگه قرار نیست به همه نظرات واکنش نشون داد

از هر جمله ایی خوشت نیومد بگو خواست خدا ایشالله سالم باشه و تمام

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

من بودم ..واقعا واقعا ..بلند میشدم ..میبوسیدمت ..ومیگفتم سالم وسلامت بغل بگیری جگر گوشتو ...انشاالله سالم وصالح باشه 🌷🌷😊😊😊مبارکت باشه مامان خانوم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز