خانم_سیبزمینی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 309 عنوان نظر بدید 95 بازدید | 14 پست یه دختر تنها ۱۹ ساله مذهبی بره خوابگاه خودگردان مشهد بعد همونجا بره سرکار بنظرتون خوبه؟مشکلی برایش پیش نمیاد؟کلا نظرتون چیه؟(هیشکی رو اونجا نداره)مشکل خانوادگی دارن بخاطر همین نمی تونه پیش خانوادش بمونه مهدیا عالم از توست غریبانه چرا میگردی😔😔 امروز | 17:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 4870 واییییی چقدر شبیه هستیم 😐😂من فقط درس نمیخونم ولی میخام برم کار کنم از پیش خانواده ام برم یه جایی
خانم_سیبزمینی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 309 خوبه یکمم ترسناک اره شهر غریبی هست مشهد رو ام خیلی بلد نیست مهدیا عالم از توست غریبانه چرا میگردی😔😔
خانم_سیبزمینی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 309 واییییی چقدر شبیه هستیم 😐😂من فقط درس نمیخونم ولی میخام برم کار کنم از پیش خانواده ام برم یه جایی وای جون من راس میگی؟؟چند سالته؟اهل کجایی؟منم می خوام برم کار کنم یکی دوسال بعدش برم دانشگاه حداقل لیسانس بگیرم مهدیا عالم از توست غریبانه چرا میگردی😔😔
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 4870 وای جون من راس میگی؟؟چند سالته؟اهل کجایی؟منم می خوام برم کار کنم یکی دوسال بعدش برم دانشگاه حداقل لی ... ۱۹ سالمه اردبیل اره بخدا زندگیم جهنمه تاپیک هامو بخون
خانم_سیبزمینی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 309 ۱۹ سالمه اردبیل اره بخدا زندگیم جهنمه تاپیک هامو بخون من الان ۱۸ هستم ۲۴ مهر ۱۹ میشم می خوام اون موقع برممن از هرمزگانمالهیی🥺یدونه تاپیکاتو خوندم واقعا سختهمنم دارم زجر میکشم با خانوادم دیگه نمیکشم باید برم امیدی ام به کنکور ندارم و کلا گند زدم برا ثبت نام کنکورمیای باهم بریم؟تنها نباشیم مهدیا عالم از توست غریبانه چرا میگردی😔😔
aye00o عضویت: 1404/07/19 تعداد پست: 1676 نه چن مشکلی خیلیم خوبه مستقل میشه با آدمای جدید آشنا میشه زندگی جدیدی رو تجربه میکنه پاشو پاشو بیا نای نای کن 🤸🏻♀️😂
خانم_سیبزمینی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 309 خوبه یکمم ترسناک اره شهر غریبی هست مشهد رو ام خیلی بلد نیست مهدیا عالم از توست غریبانه چرا میگردی😔😔
خانم_سیبزمینی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 309 واییییی چقدر شبیه هستیم 😐😂من فقط درس نمیخونم ولی میخام برم کار کنم از پیش خانواده ام برم یه جایی وای جون من راس میگی؟؟چند سالته؟اهل کجایی؟منم می خوام برم کار کنم یکی دوسال بعدش برم دانشگاه حداقل لیسانس بگیرم مهدیا عالم از توست غریبانه چرا میگردی😔😔
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 4870 واییییی چقدر شبیه هستیم 😐😂من فقط درس نمیخونم ولی میخام برم کار کنم از پیش خانواده ام برم یه جایی
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 4870 من الان ۱۸ هستم ۲۴ مهر ۱۹ میشم می خوام اون موقع برممن از هرمزگانمالهیی🥺یدونه تاپیکاتو خوندم واقعا س ... اره میام خدایی 😭منم خسته شدم ولی خوب من درس نمیخونم که
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 4870 من الان ۱۸ هستم ۲۴ مهر ۱۹ میشم می خوام اون موقع برممن از هرمزگانمالهیی🥺یدونه تاپیکاتو خوندم واقعا س ... بسلامتی تولدت نزدیکه 🥹🥹🇮🇷