nastaran__s مدیر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 256 عنوان مدارس | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 45 پست بنظرتون امسال مدارس حضوری یا مجازی؟یه جاهای خوندم یکی مسول صادرات گاز هسن گفته مجازی فقط یک روز در هفته حضوری اینجوری که خیلی بده بچه هیچی یاد نمیگیرهخدا نکنه مجازی باشه کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤 امروز | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 256 به احتمال زیاد مجازی چون منم داخل یک کانال خوندم که زده بود کل هفته را نمیرن خدا نکنه خیلی این بده کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤
khatereh_۴۰۳ عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 6381 عزیزم دبیرستانی ها امتحان نهایی دارنآموزش مجازی آزمون حضوری و تاثیر ۶۰ درصدی در کنکور خوب شدن معدل و ... خب من دهم دبیرستانم با تقلب معدلم شد ۱۸ و نیمغیر حضوری بود😂 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
شیراز_ناز عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 7113 تا مهر هزاربار نظرشون عوض میشهاحتمالا معلما اعتراض کنن بگن بچه ها یاد نمیگیرن اینا هم منصرف بشن معلما که از خداشون مجازی شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 256 وااامن اگه امسال مجازی نبود ۱۰۰ افتاده بودم ولی الان معدلم ۱۹ شد چه فایده با تقلب فردا نمیخوای کنکور بدینمیخوای نهایی بدی کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤
khatereh_۴۰۳ عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 6381 چه فایده با تقلب فردا نمیخوای کنکور بدینمیخوای نهایی بدی کنکور نه شاید ندم حالا میخونم واسه اونام شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
_عطربهارنارنج_ عضویت: 1405/03/22 تعداد پست: 427 خب من دهم دبیرستانم با تقلب معدلم شد ۱۸ و نیمغیر حضوری بود😂 شما امسال نهایی نداشتی، سال بعد که داریاونموقع مجازی یاد میگیری، حضوری امتحان میدییازدهم و دوازدهم نهایی دارن و ۶۰ درصد تو کنکور تاثیر داره!ظلمه بخدا
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 256 معلما که از خداشون مجازی نه بایا جیگر اینا هم خونه کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤
khatereh_۴۰۳ عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 6381 شما امسال نهایی نداشتی، سال بعد که داریاونموقع مجازی یاد میگیری، حضوری امتحان میدییازدهم و دوازدهم ن ... آره اینطوری بده شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
آنشر_لی عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2041 مثلا کسی که دانشگاهش شهر دیگه بلید چکار کنه؟نمیتونه ک هفته ای یبار بلند شه بره اونجا و نه میتونه هم ب خاطر یه روز کلا خابگا بمونه هزینه ها وحشتناکه
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 256 مثلا کسی که دانشگاهش شهر دیگه بلید چکار کنه؟نمیتونه ک هفته ای یبار بلند شه بره اونجا و نه میتونه هم ... دعا کنید حضوری باشه کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤
آنشر_لی عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2041 دعا کنید حضوری باشه من که دانشگاهم تموم اما خب مجازی خیلی چرته دو ترم مجازی بودم الانم که دیگه سهمیه غذا رو حذف کردن خدا ب دادتون برسه
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 256 من که دانشگاهم تموم اما خب مجازی خیلی چرته دو ترم مجازی بودم الانم که دیگه سهمیه غذا رو حذف کردن خدا ... یعنی چی ؟یعنی میری دانشگاه خوابگاه هستی ولی بهت غذا نمیدن؟ کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 256 من که دانشگاهم تموم اما خب مجازی خیلی چرته دو ترم مجازی بودم الانم که دیگه سهمیه غذا رو حذف کردن خدا ... یعنی چی ؟یعنی میری دانشگاه خوابگاه هستی ولی بهت غذا نمیدن؟ کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 256 من که دانشگاهم تموم اما خب مجازی خیلی چرته دو ترم مجازی بودم الانم که دیگه سهمیه غذا رو حذف کردن خدا ... یعنی میری خوابگاه ولی غذا بهت نمیدن؟ کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤