2777
2789
عنوان

دیشب

98 بازدید | 6 پست

هنوز عقدیم و سرخونه زندگیمون نرفتیم

بعد داشتیم درمورد بچه حرف میزدیم من خیلی بچه دوست دارم با ذوق درمورد بچه حرف میزدم گفتم پسر بشه شبیه تو میشه دختر بشه هم شبیه من بعد گفت اره بینیشونم به تو میره با یه لحن مسخره.. چون بینی من بزرگه و اولین باره اینجوری میگه

منم به روی خودم نیوردم ولی خیلی ناراحت شدم هنوز چیزی بهش نگفتم

خودم ظاهر خودمو میبینم چرا باید به رو بیاری اونم با لحن مسخره که چی بشه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍خداروشکر رسیدم🙏🏻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چجوری اشنا شدین با هم

سرکار

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍خداروشکر رسیدم🙏🏻

حتما بی منظور یه چیزی پرونده و قصدش ناراحت کردن تو نبود

ولیییی از این به بعد به جای اینکه خودخوری کنی و مسائل رو برای خودت بزرگ کنی و هی فکروخیال و صدتا بدی دیگه اش هم یادت بیاد سعی کن همون لحظه حرف بزنی باهاش و مسئله رو برای خودت تموم کنی، شوهرته غریبه که نیست همون لحطه میگفتی احساس شوخی و خنده به این حرفت نداشتم تکرارش نکن و تمام

حتما بی منظور یه چیزی پرونده و قصدش ناراحت کردن تو نبودولیییی از این به بعد به جای اینکه خودخوری کنی ...

حتما همینکارو میکنم

حتما همینکارو میکنم

آفرین

الانم دیگه مسئله رو فراموش کن و بدون با مردا فققط باید صحبت کرد از قهر و سرسنگین شدن و فکرای تو سرمون هیچ درکی ندارن تا خودمون نگیم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز