2821
2789
عنوان

خجالت میکشم از خودم 🫠🥲

64 بازدید | 34 پست

۲۵ سالمه دوست دارم کارکنم اما هیچ سابقه کاری ندارم خجالت میکشم ازاینکه برم جایی مصاحبه بهم بگن خب تاحالا چیکارمیکردی کجا کارمیکردی بگم هیچی حس میکنم تو یه سنی ام که همه چی واسم دیر شده

🤍🐼🥥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

☹️☹️☹️☹️☹️

من رفتم اینجوری نبود.

برعکس هر چی بی تجربه تر باشی، ی نمه خوشگل باشی خوراک این صاحبکارای لاشی ای.... اینایی که میخوان حقتو بخورن و هزارتا کار هم میندازن سرت

سن زیادی نیست

خیلی ها 25، 30 به بعد میرن سراغ کار

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
انقدر این موضوع اعتماد بنفسمو گرفته که نمیتونم جایی برم واسه مصاحبه از طرفی روزام داره الکی میگذره

من 28 سالمه 3 سال سابقه کار دارم

همه میگن واااای تو هنوز خیلی کوچولویی برا کار کردن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز